Altcoins

IOTA Foundation: Europæisk lederskab i blockchain-teknologi og digital infrastrukturændringer

Den internationale forening for troværdige blockchain-applikationer (INATBA) har for nylig offentliggjort en rapport, der giver et overblik over flere offentlige og private konsortieprojekter, der bruger, foreslår eller standardiserer blockchain-teknologi i forskellige sektorer. IOTA Foundation er også en del af INATBA og bidrager dermed til flere vigtige initiativer.

INATBA-rapporten fremhæver vigtige offentlige infrastrukturprojekter som European Blockchain Services Infrastructure (EBSI) og EU Blockchain Observatory & Forum (EUBOF). Den understreger også deres afgørende rolle i forbedringen af den digitale infrastruktur i Europa. IOTA var også en af finalisterne til EU’s EBSI-projekt – som CNF rapporterede.

IOTA er en vigtig tjenesteudbyder inden for den europæiske blockchain-tjenesteinfrastruktur, der er innovativ med løsninger som “Track & Trace” til sporbarhed og “Verifiable Credentials” til autentificering.

Bidrag til leverandørkædehåndtering

Derudover undersøger INATBA-projektet også initiativer som Catena-X og Manufacturing-X med det formål at forbedre gennemsigtighed og effektivitet i leverandørkædehåndtering. Rapporten beskæftiger sig også med fremskridt inden for energi- og netværkshåndtering, mobilitet, byggeri, kulstofkreditter og cirkulær økonomi og præsenterer projekter som Digital Identities in the Energy System (DIVE) og GAIA-X iECO, der fremmer bæredygtighed og operativ fremragende. Derudover arbejder IOTA på nogle spændende projekter som blockchain-støttede digitale produktpas, som det fremgår af denne CNF-rapport.

IOTA ændrer bygningsdatamanagement ved at udvikle digitale tvillinger, der omfatter hele bygningens livscyklus, fra planlægning til kontrolleret nedrivning. Derudover moderniserer IOTA og TradeMark Africa grænseoverskridende forretninger ved at lette den sømløse digitale udveksling af data og handelscertifikater, øge effektiviteten og begrænse svindel.

Desuden ændrer IOTA-baserede Trade Logistics Information Pipeline (TLIP) handel mellem EU og Storbritannien efter Brexit ved at muliggøre realtidsdataudveksling mellem handelspartnere og reducere administrationsomkostninger, som det fremgår af CNF-opdateringen.

Top  Solana fortsætter sin stigning og nærmer sig $50 - her er de vigtigste niveauer at holde øje med.

Udforskning af tokenisering i finanssektoren med IOTA

INATBA-rapporten undersøger det transformative potentiale af blockchain i finanssektoren og drøfter initiativer som Central Bank Digital Currencies (CBDCs) og Asset Tokenization. IOTA Foundation samarbejder med den kommende lancering af IOTA 2.0-netværket mod aktivtokenisering.

I et interview sidste måned fremhævede IOTA-medstifter Dominik Schiener IOTAs strategiske fokus på tokenisering af realverdensaktiver (RWA) med det formål at digitalisere milliarder af aktiver inden for økosystemet. Han understregede IOTAs innovative brug af Directed Acyclic Graph (DAG) -teknologi, der adskiller sig fra andre kryptokurver og muliggør sømløst globalt samarbejde med forskellige enheder.

Den kommende lancering af IOTA 2.0 sigter mod at positionere IOTA-netværket som den førende hovedbog for tokenbaserede aktiver i den virkelige verden. Denne opdaterede version vil forbedre netværkets ydeevne, effektivitet og skalerbarhed og gøre det til det foretrukne valg for tokeniserede aktiver. Trods udfordrende markedsvilkår har markedet for realverdensaktiver (RWA) oplevet betydelig vækst. Som reaktion herpå driver IOTA udviklingen af løsninger og infrastrukturer frem for at imødekomme den stigende efterspørgsel i denne sektor.

Endelig fremhæver INATBA-rapporten bidragene fra standardiseringsinitiativer som Hyperledger og LACChain til global blockchain-innovation.

Midt i den generelle markedsgenkendelse handles IOTAs hjemlige kryptocurrency i øjeblikket med en stigning på 2,23% til $0,1656 og en markedsværdi på $553 mio.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button