Altcoins

IOTA Foundation: Warum der Wechsel vom IoT zur Tokenisierung erfolgt ist

IOTA Foundation: Fra Internet of Things til Tokenisering

IOTA-netværket blev oprindeligt forankret i Internet of Things (IoT). IoT er et netværk af fysiske objekter eller ting, der er forbundet gennem sensorer, software, skyen og andre teknologier. I forhold til det oprindelige IoT-koncept udnytter IOTA kraften i deres Tangle Web3-platform, der bruger en rettet acyklisk graf (DAG) som infrastruktur for manipulationssikre data og hurtige og ressourcebesparende transaktioner.

Dominik Schiener, medstifter af IOTA Foundation, har for nylig forklaret skiftet fra fokus på IoT til tokenisering. Han påpeger, at verden har udviklet sig, og det største uudnyttede marked nu er inden for tokenisering.

Skiftet fra IoT til Tokenisering

I et interview forklarede Schiener, at selvom IoT stadig er relevant, har verden udviklet sig, hvilket har fået IOTA Foundation til at bevæge sig væk fra fokus på IoT og mod tokenisering. Schiener beskrev tokenisering som kryptokurvernes “mirakelvåben”, da det kan transformere aktiver til uafvendelige enheder uden brug af mellemmænd.

Han mener, at tokenisering er den største uudnyttede marked, da størstedelen af værdien er bundet i analoge aktiver. IOTA Foundation sigter mod at forbinde disse reelle aktiver med Web3 for at realisere deres potentiale.

IOTA og Overholdelse af Lovgivning

IOTA Foundation, en non-profit organisation registreret i Tyskland, samarbejder med regeringsorganer, andre non-profit organisationer og virksomheder i Europa og globalt. Organisationen fokuserer på overholdelse af lovgivning og udvider strategisk sin tilstedeværelse i regionen Mellemøsten og Nordafrika.

Et af deres flagskibsprojekter i Mena-regionen er Trade Logistics Information Pipeline (TLIP), der tilbyder tokenisering af handelsdokumenter for at forenkle deres behandling, overførsel, overvågning og verifikation, samtidig med at sikkerheden opretholdes og tilliden mellem transaktionsparter bevares.

Top  Ripple's ret til at sælge XRP-token er midt i en ophedet debat: Hvad er konsekvenserne?

IOTA’s Unikke Tilgang

Schiener understreger, at IOTA går udover den traditionelle krypto-verden ved at demonstrere reel anvendelse af blockchain-teknologi gennem deres karakteristiske DAG-arkitektur. Han påpeger, at blockchain og kryptokurver ikke kun handler om handel og investeringer, men kan også anvendes i områder som handelsfinansiering, logistiksporing, digitale produktpas og regionale vouchers.

IOTA Foundation’s skift fra IoT til tokenisering markerer en bevægelse mod en mere moden og potentielmarked, hvor værdier kan frigøres og udnyttes på en ny og effektiv måde.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button