Altcoins

IOTA-Netzwerk revolutioniert die industrielle Logistik: Der CityBot der EDAG Group als bahnbrechende Anwendung

IOTA og EDAG Group: Fremtiden for automatiseret logistik og bymæssig mobilitet

CityBot: Fremtidens logistik

IOTA samarbejder med CityBot fra EDAG Group, der automatiserer logistiske opgaver som konfektionering og vareindlevering. Det strategiske partnerskab mellem EDAG Group og IOTA, der startede i 2019, markerer en bevidst bevægelse ind i blockchain-teknologien.

Den nylige præsentation af CityBot afslørede de unikke evner, som robotten besidder. Den kan navigere gennem et automatiseret lager og udføre opgaver som at finde varer, transportere dem, læsse dem og sortere dem med enestående præcision.

CityBot er ikke kun en transportør, men også integreret i en omfattende softwareplatform, der muliggør realtidssporening af varer. Dette gør CityBot til en alsidig robot, der er klar til brug 24/7.

Robotten er baseret på IOTA’s Distributed Ledger Network, der muliggør oprettelse af tjenester på en aktiv markedsplads og betaling via maskin-til-maskin-transaktioner efter udførelse. Dette innovative tilgang viser et betydeligt fremskridt inden for automatiseret logistik.

CityBots potentiale for forandring

CityBot har potentialet til at omdefinere bymæssige processer og tilbyder alsidige konfigurationer til forskellige anvendelser såsom persontransport og bypleje. Partnerskaber med virksomheder som Goodyear sikrer kontinuerlig overvågning af CityBot-dæk, hvilket forbedrer ydeevnen og reducerer omkostningerne.

Samarbejdet mellem EDAG Group og IOTA er en markant bevægelse for udviklingen af mobilitetsløsninger og understreger integrationen af blockchain-teknologi. Denne alliance udfordrer ikke kun status quo, men arbejder også mod at skabe en sikker, automatiseret og bæredygtig miljø.

IOTA-netværket og industrielle anvendelser

IOTA-netværket spiller en central rolle i forskellige industrielle applikationer. Eksempler inkluderer Chinas Blockchain Service Network, der introducerer RealDID, et nationalt decentraliseret identitetssystem, og ZF-koncernens patent til bekæmpelse af produktpirateri ved hjælp af IOTA-teknologi.

Top  Voksenunderholdere søger mod decentraliserede alternativer til OnlyFans og Patreon på grund af betalingsudfordringer og frygten for at blive de-platformeret

Disse eksempler viser, hvordan IOTA-teknologien bruges proaktivt til at imødegå industrielle udfordringer og styrke økosystemer mod illegale aktiviteter.

IOTA og EDAG Group samarbejdet repræsenterer sammen et skridt mod en mere effektiv og bæredygtig fremtid for industrielle og bymæssige processer.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button