Altcoins

IOTA Stiftung will “unclaimed Token” in die EVM stecken – Kontroversiel plan skaber debat og tvivl

IOTA Stiftung foreslår at indsætte “unclaimed Token” i IOTA EVM for at styrke likviditeten

IOTA Stiftung har overrasket den klassiske kryptoscene med et nyt forslag, som Susanne Krone, der arbejder med økosystemet i Stiftungen, har fremsat. Forslaget drejer sig om IOTA EVM, som blev lanceret tidligere på måneden og allerede har oplevet en vanskelig begyndelse. Krone medgiver, at der var en “anfængelig mangel på likviditet” i IOTA EVM som motivation bag forslaget.

Stiftungen har nu foreslået at indsætte de såkaldte “unclaimed Token”, som stadig ligger i netværket, i IOTA EVM for at styrke likviditeten. Disse “unclaimed Token” er IOTA, som stadig tilhører nogen, men som aldrig er blevet krævet. Ifølge Krone er der stadig omkring 170 millioner IOTA i “unclaimed Token”, hvilket svarer til knap 4 procent af den samlede værdi på ca. 31 millioner US dollars. Indtil videre viser datafirmaet DeFiLlama, at IOTA EVM har en total værdi lånt ud på 153.000 US dollars, og likviditetsproblemet er tydeligt.

Diskussionen om forslaget har ført til kritik fra nogle medlemmer af fællesskabet, som Deep Sea, der mener, at “unclaimed Token” burde flyde ind i fonde efter tidligere afstemninger, som fællesskabet beslutter over og som var tiltænkt initiativprogrammer. Ifølge Krones forslag ville Stiftungen nu have flertallet og dermed bestemme modtagerne af de millioner af IOTA.

Nogle debattører påpeger, at Stiftungen for nylig har fyldt deres kasser via inflationen og burde tage af derfra. Der er også juridiske spørgsmål vedrørende “unclaimed Token” og potentiel indflydelse på prisudviklingen af IOTA, påpeger flere. Forslaget fra Susanne Krone møder også modstand fra X.

Demokratiforståelse i IOTA Stiftung igen under kritik

Andre deltagere i diskussionen fremhæver, at IOTA Stiftung netop sidste efterår fik fyldt deres kasser godt op og burde gøre brug af dem. Samtidig bør man ikke undervurdere de lovmæssige spørgsmål vedrørende “unclaimed Token” og den mulige indvirkning på IOTAs prisudvikling. Samlet set mødes forslaget fra Susanne Krone med modstand fra diverse aktører.

Top  Vitalik Buterin verkauft Neiro-Token im Wert von Milliarden - Markt erlebt Blutbad

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button