Altcoins

IOTA udvikler skalierbare, energieeffektive blockchain-applikationer baseret på Tangle-teknologi for EU-projekt

IOTA Foundation udvikler energieffektive Blockchain-applikationer

Den europæiske Blockchain Pre-Commercial Procurement (PCP) har været et succesfuldt projekt for IOTA Foundation, der har arbejdet på at udvikle skalérbare og energieffektive blockchain-applikationer baseret på Tangle-teknologien. Projektet, støttet af Europakommissionen, har haft til formål at integrere nye Distributed Ledger Technology (DLT) løsninger i European Blockchain Services Infrastructure (EBSI).

IOTA har sammen med partnere som Digimarc, Software AG og Uncommon Digital skabt en løsning, der kombinerer DAG-baseret Tangle DLT med Open-Source-komponenter og API’er. Denne løsning inkluderer en DLT kerne, der bygger på Tangle-protokollet og bruger en decentral koordinator med en Proof-of-Authority konsensusmekanisme, hvor EU-medlemsstater og institutioner deltager.

Gennem dette projekt har IOTA demonstreret innovation på flere områder. Deres prototyper omfatter blandt andet en løsning til forvaltning af immaterielle rettigheder via NFTs, Smart Contracts og decentral identitet. Der er også udviklet digitale produktpas til elektronik- og plastikindustrien, der sporer hele produktets livscyklus.

IOTA har demonstreret sin teknologi med succes på flere områder:

  • Skalérbarhed: IOTA’s Tangle-teknologi har opnået 90.000 bekræftede transaktioner pr. sekund ved hjælp af Tangle-Tree-Sharding-konceptet, der understøtter eksponentiel skalérbarhed.
  • Bæredygtighed: Energieffektiviteten af IOTA’s Stardust Tangle skalerer logaritmisk med transaktionsvolumen og er mere energieffektiv end alternativer som Hyperledger Besu.
  • Sikkerhed og databeskyttelse: IOTA har fokuseret på industristandarder, udviklet kvantresistent kryptografi og sikret kompatibilitet med europæiske regler for at forbedre både sikkerhed og databeskyttelse i deres blockchain-løsning.

Med succesfuld afslutning af European Blockchain PCP har IOTA mulighed for at implementere deres innovationer og prototyper på markedet og bidrage til fremtidige blockchain-tjenester i Europa.

Top  Block lancerer Bitkey, en Bitcoin-fokuseret hardware wallet, og træder ind på det sikre opbevaringsmarked

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button