AltcoinsCardanoDogecoin

IRS ansætter crypto-industriens topchefer til at styrke digital aktiv rapportering og håndhævelse

Intern Skattevæsen (IRS) ansætter kryptoindustrieksperter til at styrke digital valuta rapportering og håndhævelsesprogrammer

IRS meddelte tirsdag, at de har ansat to kryptoindustrieksperter til at bistå med digital valuta rapportering, overholdelse og håndhævelsesprogrammer. De inkluderer Sulolit “Raj” Mukherjee, tidligere global leder af skat hos ConsenSys og Binance.US. Mukherjee har også tidligere erfaring fra Coinbase og Blockchain Association. Den anden eksekutiv, Seth Wilks, har tidligere fungeret som vicepræsident for regeringsforbindelser hos krypto skatte softwarefirmaet TaxBit.

“Det er en kompleks og udviklende sektor, der har store skatteadministrationsimplikationer,” sagde IRS-kommissær Danny Werfel i en erklæring. “Det er vigtigt, at vi får dette rigtigt for skatteyderne og nationen. At tiltrække ekspertise fra den private sektor til at arbejde med IRS-teamet er afgørende for at opbygge agenturets bestræbelser på digitale aktiver og hjælpe os med at gøre det på en måde, der fungerer godt for alle.”

IRS fremhæver vækst i krypto skatteundersøgelser

I sin årsberetning for oktober 2022 til september 2023 bemærkede IRS en stigning i skatteundersøgelser af digitale aktiver. Dette involverede uanmeldt indkomst fra kapitalgevinster på kryptosalg, krypto mining indtægter og krypto-baseret indkomst som lønninger og lejeindtægter.

Som led i sine bestræbelser på at styrke håndhævelsen, er skattestyrelsen i øjeblikket ved at færdiggøre nye regler. Disse vil kræve, at krypto mæglere, herunder børser, giver transaktionsoplysninger om deres kunder til den amerikanske regering.

Den vil også intensivere forbedringer af skatteyderservice, teknologiske forbedringer og håndhævelsesindsatser, især i velhavende områder med overholdelsesbekymringer, sagde IRS. Det vil fokusere på digitale aktiver, herunder initiativer såsom John Doe stævninger og foreslåede regler for mægler rapportering.

Top  Marsh Introducerer Forsikringsløsning til Crypto-Asset Service Providers i EU

Nye IRS regler pålægger krypto mæglere at afsløre persondata

Den foreslåede regel, offentliggjort i august 2023, antyder at definere digitale aktiv “mæglere” som handelsplatforme, betalingsbehandlere, visse wallet-udbydere og enkeltpersoner, der tilbyder indløsningsydelser for deres egne digitale aktiver.

Ifølge de foreslåede regler skal krypto mæglere følge de samme retningslinjer som værdipapirmæglere. Dette inkluderer at indsende informationsrapporter og give betalingsoplysninger til alle kunder og handlende.

Fra 1. januar kræver nye IRS regler, at krypto mæglere skal offentliggøre personlige oplysninger om digitale aktionstransaktioner over 10.000 dollars inden for 15 dage. På trods af at sigte mod at øge gennemsigtigheden og bekæmpe skattesvig, har disse regler mødt kritik for deres tvetydighed og overholdelsesudfordringer.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button