AltcoinsRipple

IWF-Bericht und regulatorische Entwicklung: XRP-Preis steigt aufgrund positiver Erwähnung

IWF-Bericht fremhæver potentielle fordele ved digitale valutaer i Stillehavsøerne og påvirker positivt XRP

XRP-prisen steg efter positiv omtale af IWF og udviklingen inden for den regulatoriske ramme

Stagnation af XRP-prisen

XRP-prisen har været tæt på 0,6 $ og står over for udfordringen med at bryde det nyetablerede modstandsniveau. Denne stagnation har ført til, at markedets deltagere har undersøgt andre muligheder inden for kryptorummet, hvilket har resulteret i en nedgang både i volumen og volatilitet for XRP.

IWF-rapport om digitale valutaer i Stillehavsøerne

På tirsdag vakte en IWF-rapport om digitale valutaer og betalingssystemer i Stillehavsø-landene stor interesse blandt investorer. Rapporten understreger de potentielle fordele ved digital valuta i forhold til at opnå politiske mål som finansiel inklusion og forbedring af grænseoverskridende transaktioner.

Ripple og XRP blev specifikt nævnt i rapporten, hvor IWF anerkendte vigtigheden af suveræne stablecoins og anvendelsen af R3 XRP-blockchain til at fremme disse fremskridt.

Regulatorisk ramme og Spot-ETFs

Ifølge nylige rapporter samarbejder IWF med Financial Stability Board (FSB) om at udvikle en omfattende regulatorisk ramme for kryptokurver med fokus på global samhørighed. Derudover har IWF introduceret en ny betalingsplatform, der er kompatibel med Ripple (XRP).

Ud over IWF’s støttende holdning har nyheder om Spot-ETF’er og regulatoriske opdateringer også påvirket XRP’s bevægelse. Forventningen om godkendelse af Spot-ETF’er lover at øge likviditeten og tiltrække institutionelle investorer, hvilket potentielt kan gavne XRP.

Aktuelle XRP-data

Ifølge de seneste data handles XRP fra Ripple i øjeblikket til 0,5881 $, hvilket repræsenterer en stigning på 6,08 % inden for den seneste dag og en stigning på 7,14 % inden for den seneste uge, hvilket viser en positiv tendens i lyset af de seneste nyheder.

Top  Charles Hoskinson betont Überlegenheit von Cardano gegenüber Ethereum und verschärft die Rivalität zwischen den Plattformen

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button