AltcoinsCardanoDogecoin

Japan overvejer eksemption for virksomheder fra skat på urealiserede kryptovalutagevinster

I Japan overvejer lovgivere at fritage virksomheder fra at betale skat af urealiserede kryptogevinster. Forslaget ventes at blive inkluderet i den skattereformplan, der gælder for 2024.

Skattefritagelse for virksomheder

Ifølge en rapport fra Nikkei bliver forslaget drøftet af landets regeringskoalition. Forslaget gælder for japanske virksomheder, der holder fast i digitale aktiver til formål, der ikke er kortsigtet handel.

Fritagelsen fra selskabsskat vil blive baseret på mark-to-market værdiansættelser ved udgangen af regnskabsåret, tilføjer rapporten.

Hvad er mark-to-market?

Mark-to-market henviser til målingen af de retfærdige værdier af konti, der er underlagt periodiske udsving, såsom kryptovalutaer.

Nogle af disse virksomheder omfatter VC-firmaer, ikke-fungible tokens-virksomheder og andre blockchain-firmaer, der holder kryptovalutaer til betalingsformål. Derudover er krypto-udstedere, der også er indehavere af kryptovalutaer, ikke underlagt skat.

Efterkritik og tidligere tiltag

Politikere fra Liberal Democratic Party og regeringskoalitionspartneren Komeito drøftede skattefritagelserne tirsdag.

Den 16. oktober bad nogle af de største virksomheder i Japan regeringen om at foretage reforms inden for kryptovalutaskatter. Japan Association of New Economy (JANE) har bedt regeringen om at “nedsætte skattesatserne” i 2024 for “at fremme vækst og øge skatteindtægterne.”

Japan har gennemgået sin behandling af kryptovalutaskatter siden sidste år for at opmuntre virksomheder til at forblive i landet. Især efter at mange startups forlod landet på grund af tunge skattebyrder.

Den øverste finansielle tilsynsmyndighed i Japan, Financial Services Agency (FSA), indgav for nylig anmodninger om ændringer af lovgivningen til regeringen for at ændre den måde, Japan beskatter indenlandske kryptovirksomheder på.

Denne artikel indeholder information taget fra en Nikkei-rapport og andre lokale medier.

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button