AltcoinsCardanoDogecoin

Japan’s Financial Services Agency Proposes Stricter Measures for Crypto Transactions – Could This Disrupt the P2P Market?

Japan Finanstilsyn foreslår strengere foranstaltninger for P2P-krypto-transaktioner

Japan’s vigtigste finansielle regulator har foreslået en række foranstaltninger, der potentielt kunne påvirke markedet for peer-to-peer (P2P) transaktioner negativt.

En officiel udmelding fra Financial Services Agency (FSA) udstedte en formel anmodning til japanske banker, idet de bemærkede, at en høj andel af svigagtige transaktioner i landet har forbindelse til kryptoaktiver. FSA og National Police Agency (NPA) har bedt banker om at styrke beskyttelsen af brugerne gennem forskellige initiativer.

Japan’s FSA beder om skærpet overvågning

En af de anbefalede initiativer beder banker om at “styrke overvågningen af ulovlige overførsler til krypto-aktører.” Selvom det ikke giver eksplicitte detaljer, opfordrer det banker til at være mere opmærksomme på at opdage og forhindre svigagtige overførsler.

Den anden foreslåede foranstaltning kunne potentielt forstyrre P2P-markedet. FSA foreslår, at overførsler til krypto-aktører bør standses, hvis afsenderens navn adskiller sig fra kontonavnet. Dette har rejst bekymringer blandt brugere af P2P-platforme.

Det er vigtigt at bemærke, at den nuværende anmodning fra FSA præsenteres som en anbefaling i stedet for et obligatorisk krav. Dens formål er at opfordre til initiativer snarere end at pålægge specifikke forpligtelser.

Japans plan om at fritage kryptovirksomheder fra skat på urealiserede gevinster

Sidste år afslørede landets National Tax Agency, at den har revideret sin lov for at fritage udstedere af kryptotokens fra 30% selskabsskat på urealiserede gevinster, effektiv fra den 20. juni.

FSA har også foreslået en ny ændring til definitionen af artikel 2 i Financial Instruments and Exchange Act for at give klarhed om den juridiske natur, operationelle regler, medlemsansvar, ejerskab og skattemæssige forhold for DAO’er.

Top  Nytænkning af Cryptoreguleringen gennem CZs tiltaleaftale, Grayscales Bitcoin ETF-ansøgning, Singapores forbud og Lagardes personlige erfaringer

Den foreslåede ændring har til formål at give en specifik token kaldet “Limited Company Type DAO Employee Rights Token” samme behandling som almindelige medlemsrettigheder i et aktieselskab med begrænset ansvar.

Det foreslåede ærinde har til formål at lette reguleringen af medarbejderrettigheder i tokeniserede aktieselskaber med begrænset ansvar og strømline DAO’ers drift.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button