AltcoinsCardanoDogecoin

Jimmy Butler indgår millionaftale med YouTube-influencer for at afslutte retssag fra Binance investorer

Jimmy Butler indgår forlig med YouTube influencer Ben Armstrong

NBA-stjernen Jimmy Butler og YouTube-influenceren Ben Armstrong har indgået et forlig på $340.000 for at løse krav fra investorer hos Binance.

Baggrunden for forliget

Forliget kommer som en reaktion på påståede krav fra investorer, der hævder at have lidt tab som følge af anbefalinger fra Armstrong om investeringer på kryptobørsen Binance. Butler, der er en amerikansk basketballspiller for Miami Heat, blev angiveligt involveret i sagen som følge af sit partnerskab med Armstrong.

Hvorfor investorer henvendte sig?

Investorer henvendte sig angiveligt til Armstrong for at få råd om investeringer på Binance, baseret på hans ekspertise og popularitet som en YouTube influencer. Efter at have fulgt hans råd, hævder investorerne dog at have oplevet store tab på grund af dårlige investeringsbeslutninger.

Resultatet af forliget

Det præcise indhold af forliget er ikke offentliggjort, men det vides, at Butler og Armstrong har accepteret at betale $340.000 som en del af forliget. Denne aftale sigter mod at afslutte søgsmålet fra investorerne og bringe en løsning på konflikten.

Konklusion

Forliget mellem Jimmy Butler og Ben Armstrong markerer en afslutning på en kontroversiel sag, der har tiltrukket opmærksomhed fra både sports- og investeringsverdenen. Dette skyldes de påståede tab, som investorer har lidt som følge af deres involvering med Binance baseret på anbefalinger fra Armstrong.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  Bitcoin Core v26.0 frigivet med forbedringer af netværk og synkronisering

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button