AltcoinsCardanoDogecoin

Jupiter annoncerer åbning af initial krav til JUP-token airdrop på Solana blockchain

Jupiter token-udlodning på SOL blockchain

Jupiter, som er en decentraliseret børs (DEX) aggregator, der kører på Solana (SOL) blockchain, har annonceret åbningen af de indledende krav for deres JUP-token-airdrop. Brugere kan nu begynde at kræve deres tokens, ifølge et nyligt indlæg på X (tidligere Twitter).

Airdroppen er designet til at distribuere 40% af den samlede JUP-tokenforsyning, svarende til fire ud af de 10 milliarder tokens. Distributionen vil foregå i fire faser ifølge projektet, og den første fase vil frigive en milliard Jupiter-tokens til brugere, der har foretaget en minimumsvolumen på $1.000 i swap-handel på protokollen inden snapshottet den 2. november.

Meow, den anonyme grundlægger af projektet, delte detaljer om allokeringsprocessen på X. I den første fase vil 2% af tokens blive distribueret til alle tegnebøger, mens 7% vil blive tildelt gennem en “trappet scorebaseret fordeling”, der tager hensyn til justeret volumen. Yderligere 1% vil blive tildelt fællesskabsmedlemmer på platforme som Discord og Twitter samt udviklere. Meow udtrykte overbevisningen om, at denne fordeling ville belønne kernebrugere og bidragsydere mere betydeligt, samtidig med at den ville give incitament for andre til at engagere sig med platformen.

Ifølge grundlæggeren har Jupiter faciliteret en samlet handelsvolumen på $35 milliarder per oktober, hvor 80% af dette volumen blev genereret af kun 0,2% af alle tegnebøger.

Nogle brugere er dog ikke tilfredse med airdroppen og hævder, at de burde have modtaget en større andel baseret på faktorer som deres tegnebøgers alder og deres engagement med protokollen gennem årene. For at fastlægge deres berettigelse til airdroppen og tjekke deres tildelinger, opfordres brugere til at følge instruktionerne fra Jupiter-projektet.

Top  TrueUSD: Årsagen til afvigelsen fra dollaren og dens indvirkning på kryptomarkedet.

Mislykket

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button