Altcoins

Kan IOTA blive standarden for international handel? – En analyse af deres seneste allianceindsats

IOTA Stiften samarbejder om effektivisering af handelskæder

Nyligt har IOTA Stiftung indgået en strategisk alliance med flere partnere med det formål at revolutionere den globale handel. Dette blev annonceret ved et ministertopmøde i Abu Dhabi, hvor IOTA Stiftungschef Dominik Schiener underskrev en samarbejdsaftale med organisationer som Tony Blair Institute for Global Trade, Trademark Africa, Institute for Export fra Storbritannien og World Economic Forum.

Det primære formål med dette samarbejde er at løse udfordringen med den omfattende papirarbejde, der kræves, når varer krydser landegrænser under import og eksport. IOTA har allerede i 2023, i samarbejde med handelsorganisationen Trademark Africa, lanceret Trade Logistic Information Pipeline (TLIP), der sigter mod at effektivisere grænseovergangsprocessen markant. TLIP digitaliserer vigtige handelsdokumenter og lagrer dem sikkert i en database administreret af IOTA, hvilket muliggør individuel adgangskontrol for fx toldmyndigheder.

Dog er der stadig udfordringer at overkomme. Der er ingen planer om at anvende IOTA som betalingsmiddel i TLIP, og netværket skal opgraderes til version 2.0, hvor MANA vil blive krævet for transaktioner. Derudover er det vanskeligt at overbevise statslige institutioner om fordelene ved at anvende TLIP.

IOTA har ikke været i stand til at følge med den seneste opsving på kryptomarkedet, da prisen har holdt sig under 0,30 USD. Projekter som TLIP kan måske bidrage til en vending for IOTA, men det er stadig tvivlsomt, da det ikke umiddelbart gavner IOTA som kryptovaluta. Den brede accept af TLIP i handels- og statslige organisationer skal stadig bevise sin værdi. Dog har IOTA etableret sig i Abu Dhabi som et skridt mod international ekspansion.

Alt i alt er spørgsmålet stadig åbent, om IOTA kan blive en standard i international handel, men ambitionerne og samarbejdet med stærke partnere er et skridt i den retning.

Top  United States Judge Suggests New Vote for Celsius’ Bitcoin Mining Plans

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button