AltcoinsCardanoDogecoinMetaverse

Kinas nationale anklagemyndighed går til angreb mod blockchain cyberkriminalitet

Kina intensiverer kampen mod cyberkriminalitet relateret til blockchain og metaverse

Kinas højeste anklagemyndighed øger indsatsen for at bekæmpe den voksende bølge af cyberkriminalitet ved at rette sig mod kriminelle, der udnytter blockchain- og metaverse-projekter til ulovlige aktiviteter.

I en nylig pressemeddelelse udtrykte Den Højeste Folkeanklagemyndighed (SPP) bekymring over stigningen i online svindel, cyber vold og overtrædelser af personlige oplysninger.

Ifølge SPP er der sket en betydelig stigning i cyberkriminalitet begået på blockchains og inden for metaverset. Kriminelle bruger i stigende grad kryptovalutaer til hvidvaskning af penge, hvilket gør det udfordrende at spore deres ulovlige formue.

Stigning i anklager relateret til telefonsvindel med 64% YoY

Ge Xiaoyan, vicegeneralanklager ved SPP, afslørede, at anklager relateret til cyberkriminalitet og telefonsvindel er steget med 64% på årsbasis.

Sammen med stigningen i blockchain-relaterede forbrydelser er traditionelle forbrydelser som spil, tyveri, pyramidespil og forfalskning også udvidet til cyberspace.

Xiaoyan understregede, at anklager relateret til internettyveri er steget med næsten 23%, mens anklager relateret til online forfalskning og salg af dårlige varer er steget med næsten 86%.

Omkring januar og november rejste anklagemyndighederne anklager mod 280.000 personer i cyberkriminalitetssager, hvilket afspejler en stigning på 36% på årsbasis. Disse sager udgjorde 19% af alle kriminelle handlinger og understreger alvoren af problemet.

Advarsel mod investeringsbedrageri i den lokale kryptoøkonomi

Zhang Xiaojin, direktør for Det Fjerde Anklagemyndighed i SPP, udsendte en advarsel til borgere og deltagere i digital aktiver om investeringssvindel i den lokale kryptoøkonomi.

Xiaojin pegede specifikt på stigningen af nye cyberkriminaliteter, der udnytter metaverset, blockchain og binære optionsplatforme. Han understregede, at digitale valutaer er blevet hotspot for disse aktiviteter og opfordrede til øget årvågenhed.

Top  Ripple CLO: Kritik af SEC og opfordring til regulering af krypto nu!

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button