AltcoinsCardanoDogecoin

Kina’s Shandong-provins lancerer digital yuan-låneordning for iværksættere

I Kina har Shandong-provinsen introduceret et digital yuan-låneprogram til iværksættere, et skridt mod at integrere digital valuta i regionale forretningspraksisser.

Shandong Pionerede i Digital Yuan-lån

Lånet, der er begrænset til 200.000 yuan (~ 28.000 dollars), var det første til at gavne iværksættervirksomheder i Shandong. Tidligere havde Kina Construction Banks Shanghai-filial partneret med Shanghai Data Exchange og udstedt det første dataaktie-pledge-lån.

Mens Kina fortsatte med at implementere centralbankens digitale valuta (CBDC) -applikationer, har digital yuan demonstreret sine fordele vedrørende forretningsdrift og lånetjenester. Transaktionerne ville især behandle hurtigt og vise den unikke sporbarhedsfunktion.

Nationale Komitémedlemmer går ind for CBDC

Under den igangværende National People’s Congress 2024 og den kinesiske Politiske Konsultativkonference var den digitale valuta et hett emne blandt delegerede og medlemmer, hvilket førte til forskellige forslag til yderligere anvendelse og integration i Kinas økonomi.

Delegerede foreslog en faset implementering af CBDC, hvilket understregede dens lovlig betalingsmiddel-status og frivillige brug. Der blev foreslået en afklaring af forholdet mellem digital yuan, kontanter og bankindskud for at sikre en glat udvekslingsmekanisme.

For eksempel fremhævede Yuan Xiaobin, medlem af den Nationale Komité for Det Kinesiske Folks Politiske Konsultationskonference og formand for ledelseskomiteen for Zhonghao Law Firm, vigtigheden af at afgrænse forholdene mellem digital yuan, kontanter og bankindskud og sikre en problemfri konverteringsproces.

Konferencen så desuden anbefalinger om at udvide e-CNY’s anvendelse i international handel og grænseoverskridende kapitalstrømme.

Zhou Chunling, formand for Heilongjiang Yong’an Group, påpegede den potentielle rolle for den digitale yuan som en betydningsfuld valuta for internationale transaktioner og reserver.

Top  New York-baseret advokatfirma forventes at blive udnævnt som uafhængig monitor for Binance Holdings

Zhou foreslog at tillade digitale yuan-konti at forbinde med udenlandske banker for nem konvertering og brug gennem mobil- og computerapplikationer med det formål at fremme vedtagelsen af yuen i internationale forhold.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button