AltcoinsCardanoDogecoin

Kinesisk bank belønner kunder med carbon points for brug af digital yuan

En stor kinesisk bank, Industrial Bank, vil belønne kunder, der bruger digital yuan, med kulforsyningspoint i deres bestræbelser på at øge adoptionen af CBDC. Ifølge CICC Online har banken annonceret, at verificerede brugere af digital yuan-tegnebøger nu kan opnå “personlige kulforsyningspoint”, når de bruger deres app til at foretage køb med CBDC’en.

Major Chinese Bank: Digital Yuan and Green Finance Are Complimentary

Kunder vil optjene kulforsyningspoint, når de foretager e-CNY detailbetalinger via appen. De kan også få point ved at bruge digitale yuan-tegn for at foretage “fondskøb og kreditkortbetalinger”. Flere kinesiske banker lancerede personlige kulforsyningsplatforme sidste år for at fremme grøn finans og reducere emissioner.

Flere Oplysninger om Programmets Formål

Programmet er en del af nationens løfte om at være kulfri inden 2060. Lokale myndigheder bruger programmet til at belønne pendlere for at bruge offentlig transport i stedet for biler. Borgere kan også få point ved at deltage i træplantningsindsatser og genbrugsaktiviteter.

De kan derefter bytte disse point til forudbetalte rejsekortkreditter og indkøbsvouchers. En talsperson fra Digital Yuan Department hos Industrial Bank sagde: “Digitale RMB-tegnebøger og kulforsyningskonti fremmer innovativ udvikling inden for digital og grøn finans i Kina. Integration af [grøn finans med digital yuan] vil have en synergistisk effekt. Det vil bidrage til at opbygge en grøn økonomi og et nyt digitalt yuan-økosystem.”

Udvidelse af Grøn Finans og Digital Yuan Drift

Banken fortalte, at den var interesseret i at udvide sin grønne finans-digital yuan drift og tilføjede, at den allerede havde brudt nye grænser. I Fuzhou fortalte banken, at den brugte CBDC’en til at drive et først i Fujian-provinsen. Industrial Bank deltog i et digital yuan-finansieret opkøb af kulstof i marine fiskerier.

Top  Data breach på iransk crypto exchange: Sensitiv data eksponeret for 230.000 brugere

I Suzhou sagde banken derimod, at den havde udstedt cirka $967 millioner værdi af digitale yuan-grøn finansrelaterede lån. Industrial Bank siger, at deres kunder har åbnet næsten 7,3 millioner digitale tegnebøger, som de har brugt til at foretage transaktioner for mere end $41 milliarder.

Digital yuan gjorde sin officielle debut i 2020, da den blev rullet ud i fire byer. Pilotprojektet er siden blevet udvidet til 27 fastlandskinesiske byer og provinser, samt Hongkong og Macau. Industrial Bank er en majoritetsstatslig bank med base i Fuzhou, Fujian-provinsen. Sidste år placerede banken sig som nr. 60 på Forbes Global 2000-listen.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button