AltcoinsCardanoDogecoin

Kinesisk politi afslører massiv krypto-pengeskurkerring

Kinesisk politi knækker stort krypto-pengelænderingsnetværk

Den kinesiske politienhed i Wuhan har anholdt 27 personer involveret i en sofistikeret krypto-pengelænderings- og kriminalitetsoperation med 1 milliard yuan, svarende til ca. 140 millioner dollars.

Anholdelserne fandt sted i provinser og byer som Deyang i Sichuan, Changchun i Jilin og Dongguan i Guangdong ifølge lokale medier.

Kinesisk Politiet Knækker Stort Krypto-Pengelænderingsnetværk

Efter en omhyggelig tre måneders efterforskning, der begyndte den 6. august, hvor politiet modtog en rapport om, at en virksomhed var blevet bedraget for 350.000 RMB, blev operationen, der resulterede i opløsningen af pengelænderingsbanden, sat i værk.

Der blev straks iværksat en nødstoppelse af de bedragne midler, og en særlig efterforskningsgruppe blev dannet.

Efterforskningen førte til identifikationen af hovedmistænkte Li, hvis bankkort blev brugt til at overføre de bedragne midler.

Samarbejde mellem forskellige etater gjorde det muligt for politiet at spore og pågribe Li og afsløre hans involvering i det større online-pengelænderingsnetværk.

Tidligere på året anholdte myndighederne i Kina 21 personer i en 54 millioner USDT pengelænderingsoperation.

Banden Håndterede Hundredevis af Bankkort

Yderligere analyser afslørede det intrikate arbejde i pengelænderingsbanden, orkestreret af den primære skyldige Xiang (pseudonym) og hans kerne-medlemmer, der primært var aktive i Sichuan-provinsen.

Banden opererede med klare hierarkier og distinkte roller blandt dens medlemmer, der håndterede hundredvis af bankkort og mere end 300 tilfælde.

Med hurtig og afgørende handling denne måned etablerede politiet i Wuchang en særlig arrestationsgruppe og afsendte syv hold til nøglesteder i Kina, der var forbundet med banden, herunder Deyang, Sichuan, Changchun, Jilin, Dongguan, Guangdong.

Efterforskningen afslørede, at siden april i år havde hovedmistænkte Xiang Mou brugt softwaren “Airplane” til at forbinde sig med sin “oplinje” og koordinere bandemedlemmer i at bruge stjålne midler til at købe krypto online.

Top  Chimpzee er på vej mod afslutningen af sin presale og har allerede indsamlet $1,7 millioner. The article could be titled: "Chimpzees presale overstiger forventningerne med $1.7 millioner indsamlet"

Den virtuelle valuta blev derefter overført til op-linjens konto, hvilket letter pengelænderingen for elektroniske bedrageribande og tjener provision.

(Kilde: Pexels)

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button