AltcoinsCardanoDogecoin

Kinesiske AI-startups udfordrer OpenAI på globalt plan

OpenAI’s ChatGPT’s absence in China har åbnet en unik mulighed for en ny bølge af kinesiske AI-startups, der alle kæmper for at udfylde hullet og etablere sig som ledere inden for generative AI-sektoren.

Fire nøglestartups er blevet ledere på det kinesiske AI-marked, hver med en værdi på over $1 milliard. Zhipu AI, støttet af giganter som Alibaba Cloud og Tencent, er førende med en værdiansættelse på $2,5 milliarder. De fokuserer på at levere omfattende AI-løsninger og har samlet et team på 800 medarbejdere.

Moonshot AI, også værdisat til $2,5 milliarder, retter sig mod studerende og kontoransatte med deres tekstsummeringsteknologi. Deres AI-chatbot, Kimi, oplevede eksplosiv vækst med over 12 millioner besøg alene i marts.

MiniMax, med base i Shanghai, tager en unik tilgang og bruger anime-temafigurer til at engagere gaming-markedet. Værdiansat til $2,5 milliarder kan deres interaktive avatarer generere svar, vittigheder og endda flirte med brugerne. Imens fokuserer 01.ai, med en værdiansættelse på $1,2 milliarder, på open-source modeller skræddersyet til det kinesiske marked, såsom produktivitetsfokuserede Wanzhi.

Med cirka 262 kinesiske AI-startups, der tilbyder ChatGPT-alternativer til det kinesiske marked, er kapløbet om AI-dominans ved at blive intens, og det åbner nye muligheder for branchen.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  Solana (SOL) toymønter kæmper for at holde momentum - Kan SOL holde kursen med 70% gevinst på 30 dage, der overgår konkurrenterne?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button