AltcoinsCardanoDogecoin

Koinex bruger får en anden chance for at trække midler ud

CoinDCX indgår samarbejde med Koinex

CoinDCX har indgået et partnerskab med Koinex, en indisk cryptocurrency-børs, der ophørte med al handelsaktivitet på grund af regulatoriske usikkerheder, for at muliggøre, at platformens brugere kan få adgang til deres aktiver.
I en tirsdagsmeddelelse sagde CoinDCX, at de har indgået en aftale om hensigtserklæring (MoU) med Koinex, der tillader deres 100.000 brugere at hente deres midler via CoinDCX-platformen.
For de Koinex-brugere, der færdiggjorde deres kendskabsprocedure (KYC) før 2018, vil overgangsprocessen til CoinDCX være problemfri.
Imidlertid bliver brugere, der ikke færdiggjorde deres KYC-krav på Koinex, nødt til at opfylde dem på CoinDCX-platformen for at genopnå adgang til deres midler.

Koinex’s brugere får en anden chance for at trække midler ud
Under lukningsprocessen gav Koinex brugerne mulighed for at trække deres midler ud.
Imidlertid var der stadig nogle brugere, der ikke kunne trække deres midler ud.
Dette samarbejde giver en afgørende chance for brugere, der ikke kunne trække deres midler ud, til at associere sig med CoinDCX og hente deres fondsmidler.

RBI overvejer offlineinitiativer for at øge digital rupees adoption
Reserve Bank of India (RBI) guvernør Shaktikanta Das har foreslået at bruge offline løsninger til at fremme adoptionen af centralbankens digitale rupee i fjerntliggende områder.
Ifølge rapporter vil RBI evaluere forskellige offline løsninger, herunder nærheds- og ikke-nærhedsbaserede muligheder, i kuperede, rurale og urbane miljøer for at imødekomme denne udfordring.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  Den nye "US-præsidentinspirerede Solana Memecoins" Jeo Boden (BODEN) og Doland Tremp (TREMP) skyder i vejret med op til 15.236 %. Er der mere potentiale i disse coins?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button