AltcoinsCardanoDogecoin

Komodo CTO roser politisk stabilitet i UAE for at skabe venligt miljø for kryptoindustrien

Komodo CTO Kadan Stadlemann fremhæver den politiske stabilitet i De Forenede Arabiske Emirater (UAE) som en fordel for crypto-virksomheder i forhold til de udfordringer, de står over for i USA.

I en kritik af demokratier påpegede han, at UAE’s største fordel er dets monarki. Han mener, at UAE’s stabile lederskab, fri for de tilbagevendende politikændringer i demokratierne, skaber et mere venligt miljø for crypto-virksomheder at vokse i.

I et interview med CryptoNews roste han landets “meget stabile politiske grundlag” som afgørende for dets venlighed over for startups. Han pegede også på UAE’s kongelige families “geniale tilgang”, som han mener har lagt grundlaget for landets blomstrende økonomiske vækst.

Stadlemann bekræftede UAE’s bestræbelser på at byde crypto-selskaber velkommen. Alle udbydere af virtuelle aktiver skal have licens fra Virtual Asset Regulatory, før de kan operere der.

CTO’en fremhævede også, at UAE’s lave kriminalitetsrate skaber et sikkert miljø, der støtter væksten af virksomheder. Han tilskriver dette de strenge love, der effektivt håndhæver mod kriminalitet.

På den anden side kritiserede han USA for dets overregulerede crypto-miljø.

Værd at bemærke er hans opfordring til USA om at reformere reguleringen for at fremme væksten af crypto. Han påpegede Securities and Exchange Commission for dens overdrevne indblanding i crypto-relaterede sager og nævnte, at flere crypto-projekter har valgt at flytte fra USA til mere imødekommende regioner som Latinamerika, Europa, Sydøstasien og UAE.

Stadelmann’s flytning viser UAE’s sejr i tiltrækning af crypto-talenter, mens Holland mister grebet. Efter mere end 7 år i Amsterdam planlægger han at flytte til UAE på grund af landets ekstremt startup-venlige juridiske rammeværk.

Stadelmann ser Dubai som et nyt epicenter for finansverdenen og mener, at UAE vil overtage rollen fra andre store finanscentre som Frankfurt, London, New York og Zurich.

Top  Goldsky revolutioniert den Datenzugriff auf der IOTA-EVM

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button