AltcoinsCardanoDogecoin

Korrektion af priser for Worldcoin og AI-tokens efter prisfald

Worldcoin og andre tokens fokuseret på kunstig intelligens (AI) gennemgår en nedgang i markedsværdi. Worldcoins pris faldt med 20%, mens de bedste AI-tokens samlet set oplevede et fald på 4,73% inden for 24 timer.

Worldcoin og AI Tokens’ Korrektion

Korrektionen i Worldcoin-prisen afspejler de bredere markedstendenser blandt AI-fokuserede tokens. På nuværende tidspunkt har de førende AI-tokens oplevet et fald i markedsværdien på 4,73% inden for de seneste 24 timer, hvilket markerer en samlet markedsværdi på 33 milliarder dollars.

Blandt de seks bedste AI-kryptoer listet på webstedet faldt op til fem tokens med 6-7%, herunder Internet Computer (ICP) med 6,63%, NEAR Protocol (NEAR) med 7,6%, Injective (INJ) med 6,9%, The Graph (GRT) med 6,44%, og Theta Network (THETA) med 6,84%.

Worldcoin og Identifikationsprojektet

Worldcoin, grundlagt af Sam Altman, Max Novendstern og Alex Blania, startede som et digitalt identitetsprojekt, der bruger blockchain-teknologi til at verificere brugeres identiteter sikkert. Projektet belønner enkeltpersoner med WLD-token for at deltage i iris-scanninger.

Den 20. februar oplyste Worldcoin på sociale medier, at antallet af verificerede brugere nu er nået 3,5 millioner, hvilket markerer en ny milepæl for initiativet.

Prisstigning drevet af Sora

Tidligere oplevede Worldcoin en markant stigning på 170% i værdi på en uge, drevet af lanceringen af OpenAI’s videooprettelsesmodel, Sora. CoinMarketCap-data afslører, at prisen på Worldcoin steg til $6.83 fra $2.5, og markedsværdien nåede næsten $900 millioner.

Den 18. februar annoncerede Worldcoin, at antallet af daglige aktive brugere af World App’en oversteg en million. Denne stigning i brugerengagement falder sammen med den bredere opmærksomhed omkring OpenAI’s nye innovation og AI-teknologier.

Top  Polygon Labs präsentiert den "Type 1 Prover" für Ethereum: Was bedeutet das für Ethereum und Polygon?

Introduktionen af tekst-til-video-modellen Sora af OpenAI den 15. februar, som tillader oprettelse af detaljerede videoer på op til 60 sekunder, har øget interessen for Worldcoin.

I øjeblikket planlægger OpenAI kun at give adgang til Sora til et begrænset antal skabere i starten, hvilket viser avancerede video-genereringskapaciteter.

I denne artikel ser vi på den nylige prisnedgang for Worldcoin og andre AI-tokens samt baggrunden for Worldcoins identitetsprojekt og prisstigningen drevet af Sora. Disse begivenheder har skabt interesse og ændringer i markedet for AI-fokuserede kryptovalutaer.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button