AltcoinsCardanoDogecoin

Kraken ansætter Bivu Das som ny administrator for Storbritannien for at styrke virksomhedens ekspansion i Storbritanniens voksende reguleringsmiljø.

Kraken ansætter fintech-iværksætter Bivu Das som ny administrerende direktør for Storbritannien
På den 27. oktober annoncerede den prominente kryptobørs Kraken, at Bivu Das, en fintech-iværksætter og tidligere direktør i Starling Bank, vil overtage rollen som administrerende direktør for det britiske marked.
Das vil afløse Blair Halliday, som har haft stillingen i cirka et år. Das har erfaring med at drive start-up-virksomheden Unblock, der beskæftiger sig med krypto-betalinger, samt en platform for små virksomhedsfinansiering ved navn FIBR UK.
Han har tidligere været chef for driftsstrategi og skalering hos Starling Bank. I sin nye rolle vil Das være ansvarlig for at styre Krakens aktiviteter i Storbritannien, herunder en betydelig medarbejderstab og kundebase.
Das vil også have ansvaret for at føre tilsyn med Krakens regulatoriske, politiske og kommercielle relationer, da virksomheden fortsætter med at udvide sin tilstedeværelse i Storbritannien.

Ny administrerende direktør for Storbritannien Bivu Das fremhæver kryptovalutaens potentiale for finansiel inklusion og forstyrrelse
I pressemeddelelsen fremhæver Bivu Das betydningen af ​​adopter af kryptovaluta til at betjene millioner af mennesker i Storbritannien og rundt om i verden, som er underbetjente af det traditionelle finansielle system.
Han udtrykker også sin stolthed over at lede Krakens aktiviteter i Storbritannien og bidrage til den næste vigtige fase af virksomhedens rejse, hvor han understreger kryptovalutaens forstyrrende potentiale.
Bivu Das udtaler:
“Kraken har længe argumenteret for de potentiale, som kryptoaktiver har for at transformere, hvordan almindelige mennesker interagerer med finansielle tjenester.”

Bivu Das’ udnævnelse som administrerende direktør for Kraken UK følger efter afgangen af Blair Halliday, som forlod virksomheden for at forfølge andre muligheder.
Halliday spillede en væsentlig rolle i Kraken, efter han kom til virksomheden i oktober sidste år, og han så Storbritanniens Brexit som et afgørende øjeblik for landets krypto-ambitioner.
Bivu Das’ karriere begyndte inden for finansielle tjenester og teknologisk rådgivning, hvor han arbejdede med store professionelle servicevirksomheder som Barclays, KPMG og Deloitte samt traditionelle britiske banker.
Hans udnævnelse som administrerende direktør for Kraken UK falder sammen med Storbritanniens strategiske bestræbelser på at blive en førende global kryptohub.

Top  Nyt memecoin Meme Moguls spås at blive den næste store rally inden for kryptovaluta-verdenen

Kraken forbereder sig på at navigere i Storbritanniens udviklende kryptoregulering med ny udnævnelse
Kraken er registreret hos den britiske finanstilsynsmyndighed (FCA) som en kryptovalutabørs og udbyder af kunderkonti til opbevaring af kryptovaluta og har tilladelser til sine derivater og benchmarking-enheder.
Das’ udnævnelse kommer på et forsigtigt tidspunkt for britiske kryptofirmaer, da nye markedsføringsrestriktioner har forstyrret offshore-børser.
Storbritannien har taget betydelige skridt, herunder implementering af et finansielt markedsføringsrammeværk for kryptovaluta og fremskridt mod et omfattende lovgivnings- og reguleringsramme.
Rammeværket inkluderer også tydelige investoradvarsler og en “afkøling” -periode, hvor potentielle investorer kan genoverveje deres beslutninger.
Kraken mener, at disse udviklinger har givet den nødvendige regulatoriske klarhed til at udnytte potentialet i kryptovalutaklassen.
Das fremhæver vigtigheden af ​​kontinuerlig dialog med regulatorerne for at forme Storbritanniens rammeværk for kryptovaluta og understreger behovet for uddannelse og opmærksomhed for at realisere det mainstream-potentiale inden for kryptoindustrien.
Trods nye reguleringer, der påvirker kryptoindustrien i Storbritannien, mener Das, at Kraken er godt forberedt til at navigere i dette miljø og fremhæver deres samarbejde med regulatorer og deres klarhed til “næste kapitel”.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button