AltcoinsCardanoDogecoin

Kraken beder UK-brugere om at bekræfte brug af selv-administrerede kryptokurrency wallets

Kraken Forlanger Verifikation af Britiske Brugeres Egenbevarede Wallets

Kraken, en fremtrædende kryptobørs, har for nylig introduceret et nyt krav til sine brugere i Storbritannien.

Ifølge et nyligt indlæg delt af James Van Straten, kræver Kraken nu, at dets britiske brugere verificerer deres egenbevarede wallets eller validerer deres wallet-identiteter med henvisning til “regler i Storbritannien.”

Kraken Support har bekræftet, at de har sendt anmodninger til britiske brugere.

Børsen afslørede dog ikke de specifikke regler, der førte til denne handling.

Brugere skal bekræfte ejerskab af egenbevarede wallets
En e-mail delt af Van Straten opsummerer detaljerne i Krakens anmodning, som inkluderer, at brugerne bliver bedt at bekræfte ejerskab eller kontrol af egenbevarede wallets, der bruges til kryptotransaktioner.

Derudover skal brugerne give oplysninger om eksterne egenbevarede wallets samt den bopælsadresse, der er forbundet med ejeren af en krypto-adresse.

E-mailen advarer om, at manglende overholdelse af disse krav inden den 23. februar vil resultere i en midlertidig udelukkelse fra børsen.

Krakens seneste skridt følger en bredere branchetrend blandt kryptobørser for at få indsigt i de eksterne krypto-adresser, som deres kunder interagerer med.

Bitstamp, en europæisk kryptobørs, adopterede en lignende tilgang tidligere i 2021 med henvisning til nye regler, der blev indført af den hollandske regering.

Der er også rapporter om, at Coinbase, en prominent amerikansk-baseret børs, implementerer lignende krav til brugere, herunder oplysning om modtagernavne, fysiske adresser og formålet med overførsler.

Kraken vil udvide sin drift i EU
Kraken har fået tilladelse til at operere i flere europæiske lande, herunder Spanien og Irland.

Som rapporteret har børsen opnået en e-money institution (EMI) licens fra Central Bank of Ireland, samtidig med at de har registreret sig som en virtuel aktivitetstjenesteudbyder (VASP) i Spanien.

Top  Bitcoin og andre kryptokurser udvikler sig positivt på formiddagen - se de seneste ændringer her.

Dette skete efter at de allerede havde fået VASP-licenser i Italien og Irland.

“Curtis Ting, Krakens Vice President for Global Operations, udtalte: “Vi ser et solidt fundament for krypto i Europa, der har en fremadskuende regulering, der gør det muligt for os at vokse med tillid.”

Derudover har Kraken fået den nødvendige reguleringsgodkendelse til at operere i Storbritannien.

I mellemtiden har børsen været under reguleringspres i USA i kølvandet på en nylig kampagne mod kryptobranchen.

I juli blev Kraken beordret af en dommer til at indsende en stor mængde brugeroplysninger til Skattevæsenet til undersøgelse af potentiel skattesvindel.

Kraken er forpligtet til at afsløre oplysninger om brugere, der har gennemført transaktioner på over $20.000 inden for et kalenderår.

Dette inkluderer deres navne (virkelige eller pseudonymer), fødselsdatoer, skatteidentifikationsnumre, adresser, telefonnumre, e-mailadresser og andre relevante dokumenter.

Senest kom det frem, at Kraken overvejer at indgå i racet om krypto ETF-opbevaring.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button