AltcoinsCardanoDogecoin

Kraken indgiver anmodning om at få afvist SEC’s sagsanlæg

Kraken afviser SEC-lawsuit og anfører, at sagen kan skabe en farlig præcedens

Kraken, en fremtrædende kryptobørs, har anmodet om at få afvist den retssag, som Securities and Exchange Commission (SEC) har indgivet, idet den hævdes at kunne skabe en “farlig præcedens” ved at tillade sagen at fortsætte.

I retsdokumentet anmoder Kraken om, at retten afviser SEC’s sag, der blev indgivet i november. SEC hævdede i november, at børsens moderselskaber drev Krakens kryptohandelsplatform som en uregistreret værdipapirbørs, mægler, forhandler og clearingvirksomhed.

Tidligere har SEC indgivet en lignende retssag mod Coinbase.

I en blogpost sagde Kraken: “I dag har vi indgivet en begæring om at afvise SEC’s sagsanlæg mod Kraken. SEC’s anklage nævnte slet ingen form for svig eller forbrugerskade. Den fremsatte kun et registreringsbaseret argument, hvor Kraken opererer som en uregistreret værdipapirbørs, mægler, forhandler og clearingvirksomhed, fordi kryptotokens er såkaldte ‘investeringskontrakter’. Selv hvis man tager alle SEC’s påstande i anklagen for gode varer – og mange er det ikke – er dens argument fejlbehæftet i lovens forstand.”

Kraken påpeger, at det at lade denne sag fortsætte vil skabe en “farlig præcedens for myndigheders overgreb.” Børsen understreger, at SEC aldrig henviser til “kontrakter” mellem købere på Kraken og token-udstedere, så der kan ikke være en “investeringskontrakt.”

Kraken tilføjer, at med ingen præcedens for at forsvare sin egeninteresserende forsøg på at udvide sin jurisdiktion, er SEC i stedet afhængig af tvetydighed og modsigelse.

Kraken afviser anklagerne fremsat af SEC og udtaler, at den “vigorøst” vil forsvare sin position. Ifølge SEC’s anklage har “Kraken siden mindst september 2018 uretmæssigt tjent hundredvis af millioner dollars ved at lette køb og salg af kryptoværdipapirer.”

Top  PEPE oplever bemærkelsesværdig opadgående bevægelse og genindsættes på top-100-listen over kryptokurver

Kommissionen søger påbud, adfærdsbaserede påbud, tilbagelevering af uretmæssigt opnået fortjeneste, renter og bøder. Dog har den også tilføjet, at den indgik et forlig med Kraken på 30 mio. dollars i februar. SEC tilføjede, at børsen accepterede at stoppe med at tilbyde eller sælge værdipapirer gennem krypto-stakingtjenester eller stakingprogrammer.

I november kaldte Jesse Powell, medstifter af kryptobørsen Kraken, de amerikanske reguleringsmyndigheder masochister, der angriber Amerika, og afpressere, der driver kryptovirksomheder ud af landet. Powell gik til angreb på landets reguleringsmyndigheder, især SEC.

Kryptobørsen har argumenteret for, at SEC har gjort det vanskeligt for kryptovirksomheder at registrere sig og overholde de uklare regler. Desuden påpegede den, at regulatoriske myndigheder gentagne gange har udfordret kryptobørser til at komme og registrere sig, men at de ikke har “en eneste lov”, der understøtter deres position.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button