AltcoinsRipple

Krypto-Analytiker: Dark Defender zuversichtlich – XRP-Preisaktion bleibt bullish

Krypto-Analytiker Dark Defender er optimistisk omkring fremtiden for XRP

Krypto-Analytiker udtaler sig om XRP

Dark Defender, en velkendt krypto-analytiker, har kommenteret på de seneste spekulationer omkring prisen på XRP. Han har valgt at afvise eventuelle negative rygter og udtrykker tillid til, at XRP’s fremtidige kurs er bullish.

Ignorerer FUD

I et opslag på sin X-Platform (tidligere kendt som Twitter) opfordrede Dark Defender folk til at ignorere FUD (Fear, Uncertainty, Doubt). Han understregede, at XRP stadig følger planen i henhold til den ugentlige tidsramme og opfordrede fællesskabet til at ikke lade sig påvirke af negativ stemning.

Målpriser og forudsigelser

Dark Defender henviste til tidligere kommentarer og analyser, han havde lavet angående XRP’s prisudvikling. Han bekræftede, at målene for XRP stadig er de samme, og at alt forløber som planlagt ifølge teknisk analyse.

Fremtidige kursmål

Med hensyn til XRP’s fremtidige udvikling gentog Dark Defender, at de kommende mål stadig er $1,88 og $5,85 baseret på Elliott Waves, som han nævnte for måneder siden. Han udtrykte tillid til, at XRP vil nå disse priser, da han forventer, at tokenet vil nå det “261,80% Fibonacci-niveau på $5,85”.

Potentiel fremtidig vækst

Dark Defender tidligere nævnt, at XRP kunne stige til $18 i fremtiden. Selvom han forventer, at XRP vil støde på modstand ved $1,08, er han optimistisk og forventer, at prisen vil stige betydeligt, hvis den formår at bryde dette niveau.

Afsluttende bemærkninger

På nuværende tidspunkt handles XRP til omkring $0,61, og det forventes, at mange i krypto-samfundet vil holde øje med udviklingen af XRP. Selvom det er uvist, om Dark Defenders forudsigelser vil holde, har mange tillid til hans tekniske analyser og optimistiske syn på XRP’s fremtid.

Top  DogeStar: Den næste store meme-mønt i krypto-galaksen samler momentum

Krypto-samfundet ser spændt på fremtiden for XRP og vil fortsat opmærksomt følge udviklingen.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button