AltcoinsCardanoDogecoinRipple

Krypto bliver et vigtigt emne blandt politikere – En fremtrædende advokat overvejer at udfordre krypto-kritiker Elizabeth Warren i senatvalget 2024

John Deaton overvejer at stille op som republikansk kandidat mod crypto-kritikeren senator Elizabeth Warren ved de amerikanske senatsvalg i Massachusetts i 2024. Deaton, der er grundlægger af Crypto Law og en markant advokat i SEC vs. Ripple-søgsmålet, overvejer seriøst at stille op og vil træffe en beslutning inden for de kommende dage, rapporterede Boston Globe. Jim Conroy, seniorrådgiver for tidligere republikanske guvernør Charlie Baker, har konsulteret med Deaton og bekræftede nyheden.

Sen. Warren har været stærkt vokal imod kryptokurver, og Deatons indtræden ville markere den første større udfordrer. Hun søger en tredje embedsperiode i år og annoncerede, at hun stillede op til genvalg i 2023. Hun har positioneret sig som Kongressens førende kryptoskeptiker og har for nylig kritiseret kryptoindustriens ansættelse af tidligere regeringsembedsmænd. Hun sendte også et bipartisans brev underskrevet af 100 lovgivere og opfordrede Biden-administrationen til at tackle kryptos brug til finansiering af terrorisme.

Derudover, hvis Deaton stiller op, vil der være en positiv afklaring om landets kryptoreguleringsholdning. Det er fordi, kryptovalutaer har spillet en stor rolle i at afgøre udfaldet af valget i USA i november.

Crypto Law and a prominent attorney in the SEC vs Ripple lawsuit, the data shows Senators who are in strong support to regulate the asset class. Med titlen ‘Stand With Crypto’ viser dataene, at senatorer er stærkt for reguleringsklassen.

Krypto bliver et stort samtaleemne blandt politikere

Senatoren Cynthia Lumnis og Ted Burr står i øjeblikket som de mest pro-crypto politikere med hver otte crypto-forslag. Lumnis har 187 udtalelser om krypto, mens Burr har 25 krypto-udtalelser.

Andre crypto-venlige senatorer Ted Cruz og Bill Hagerty følger tæt efter Lumnis og Burr med 5 crypto-forslag kombineret.

Top  Iota's ShimmerEVM slutter sig til Fireblocks for at imødekomme efterspørgslen efter tokenisering af aktiver

Med 100 senatorer i det amerikanske senat er omkring 30 senatorer stærkt imod kryptoudviklinger. Sen. Warren fører an imod aktivklassen med 3 crypto-forslag og 78 udtalelser, tæt fulgt af Sen. Brown.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button