Altcoins

Krypto-Unternehmen Bake (früher Cake) und DeFiChain erzielt außergerichtlichen Vergleich mit Erstinvestoren: Details aufschlussreich.

Bei DeFiChain og det tilknyttede krypto-selskab Bake (tidligere Cake) fra Julian Hosp er der kaos. Nu er der indgået et forlig med tidlige investorer på den juridiske front. Detaljerne er oplysende.

DeFiChain (DFI) som et projekt fra Bake (tidligere Cake) er også kommet i overskrifterne på grund af medstifter Julian Hosp, vi har gentagne gange rapporteret om dette. Et problem synes dog nu at være løst, og det drejer sig om de tidlige investorer John Rost og Howard Fineman. Rost annoncerede i januar en massesøgsmål mod Cake, Hosp og andre involverede i USA. Nu har Rost, Julian Hosp og Bake / Cake udgivet to erklæringer, der fører til en udenretlig forlig.

Investor John Rost fejrer dette med et billede af hans luksuriøse terrasse. Hosp fokuserer på dokumentet, hvor Rost lover ikke at sprede negative kommentarer om Hosp’s livsstil og Cake’s forretninger. Bake fokuserer på det andet dokument, som beskriver de økonomiske aspekter af aftalen.

Det står klart, at Rost og hans partner Fineman vil blive udbetalt en uoplyst sum penge. DFI, som de stadig havde til gode, vil blive byttet til den kollapsede algoritmiske Stablecoin DUSD af Bake (Cake) og derefter ødelagt. Dette ser ud til at stoppe nedturen for DeFiChain, og det lykkedes DFI at stige med 8 procent efter offentliggørelsen af forliget, mens DUSD steg med 12 procent. Dog ligger DUSD stadig langt fra sin tilknytning til dollaren med kun 0,22 dollar, og DFI ligger kun få procent over det laveste niveau fra tidligere.

Men nu vil Cake, DeFiChain og Julian Hosp ikke længere skulle håndtere John Rosts offentlige angreb. Rost havde også afsløret private detaljer fra Hosp’s liv, som han nu skriftligt fortryder. Det bemærkes dog, at Rost ikke tager sine historier tilbage, men “fortræder” dem kun. Rost offentliggjorde i går på Reddit og indirekte gav vores fortolkning af forliget ret.

Top  Vigtig sikkerhedssårbarhed fører til midlertidig fjernelse af Ethereum validering fra Lido Finance

Hosp fungerer som CEO for Bake og er som krypto-influencer et bannerfører for DeFiChain. En retssag anlagt af Cake-medstifter U-Zyn Chua mod Hosp er endnu ikke afvist og forventes at fortsætte ifølge domstolens erklæring i Singapore den 27. februar. U-Zyn Chua kræver, at Cake bliver opløst og nævner uløselige problemer i samarbejdet med Hosp som årsag. Nedturen i DeFiChain førte allerede i februar til afhoppet af to vigtige projekter, Jellyverse og Dobby, og DFI’s prisniveau er faldet. Det dyre forlig med de tidlige investorer Rost og Fineman kan vise sig at være en Pyrrhussejr.

Vi vil her gerne minde om Hosp’s tvivlsomme fortid med pyramidesystemet Lyoness og det mislykkede kryptoprojekt TenX og gentage vores advarsel: De projekter, som Hosp har promoveret, har ført til store tab for mange investorer, hvilket også synes at gentage sig med DeFiChain. Det nuværende udenretslige forlig er efter de foreliggende oplysninger næppe i stand til at indlede en succesrig genoplivning af DFI (og DUSD) i et uroligt miljø.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button