Altcoins

Krypto-Vermögensverwalter Pantera Capital sammelt Geld für umfangreichen Kauf von Solana (SOL)-Tokens

Den Krypto-Vermögensverwalter Pantera Capital er i gang med at skaffe midler til en omfattende køb af Solana (SOL)-tokens fra den mislykkede Krypto-Börse FTX.

Pantera Capital søger midler til køb af Solana tokens

Ifølge en nyhedsberetning fra Bloomberg forsøger Pantera at indsamle penge til at erhverve Solana til en værdi af 250 millioner dollars fra den mislykkede digitale aktiebørs.

Investorer tilbydes at købe Solana til 39 % rabat

I markedsføringsmaterialer, der blev distribueret til potentielle investorer i februar, blev betingelserne for købet af Solana forklaret. Investorer havde mulighed for at købe Solana til 39 % af det 30-dages glidende gennemsnitspris, så længe de forpligtede sig til at beholde den digitale aktiver i mindst fire år.

Solana prisen stiger

På tidspunktet for denne artikel handles Solana til 146 dollars, hvilket svarer til en stigning på 9 % i løbet af de sidste 30 dage og en imponerende stigning på over 650 % det sidste år.

Minimumsinvestering på 25 millioner dollar

Ifølge rapporten skal interesserede investorer investere mindst 25 millioner dollars for at kunne deltage i købet.

Finansieringsmål endnu ikke nået

Pantera havde oprindeligt planlagt at skaffe de nødvendige midler inden udgangen af februar, men en kilde fortalte Bloomberg, at de ikke nåede deres mål, men stadig formåede at rejse et ikke nævnt beløb.

Tidligere transaktioner påvist

I december afslørede Blockchain-trackeren Lookonchain, at SOL til en værdi af cirka 90 millioner dollars, der muligvis er forbundet med FTX, blev flyttet fra staking og overført til den populære amerikanske kryptovalutabørs, Coinbase.

Top  Vestlige sanktioner mod Moscow Exchange kan øge russisk interesse for kryptoaktiver som USDT

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button