AltcoinsShiba Inu

Krypto Wal verkauft 421,6 Milliarden Shiba Inu Token – Aufsehen in der Community, aber wenig Einfluss auf den Kurs

En Krypto Wal solgte imponerende 421,6 milliarder Shiba Inu Tokens, hvilket har ført til stor opmærksomhed i krypto-samfundet. På trods af det massive salg havde dette overraskende lidt indflydelse på SHIB-kursen.

Samtidig viser Shiba Inu-økosystemet en bemærkelsesværdig vækst på trods af salgspresset, især gennem den hurtige udsolgte NFT-samling. Dette understreger Shiba Inus modstandsdygtighed og potentiale for at udvikle sig fra en meme-coin til en blockchain med reel værdi.

Krypto Wal sælger 421,6 milliarder Shiba Inu Tokens

SpotOnChain, en On-Chain-datenplatform, annoncerede i dag en stor overførsel af 421,6 milliarder SHIB Tokens af en kryptovalutahval identificeret som “0x30e”. Transaktionen, der fandt sted midt i en bemærkelsesværdig markedsnedtur, har fanget fællesskabets interesse.

Valen blev angiveligt solgt til 0,000009437 USD per SHIB Token, hvilket svarer til en samlet værdi på 3,98 millioner USD. Transaktionen fandt sted den 24. februar på Binance, den største kryptobørs efter handelsvolumen, og på en unavngivet decentraliseret børs (DEX).

Hvad er de næste skridt for SHIB?

På trods af det store salg havde det ingen indvirkning på kursen. I løbet af den seneste dag har token bevæget sig minimalt med omkring 0,1 procent og nåede sin nuværende handelspris på 0,000009623 USD. Dette afspejler dog en nedgang på cirka 1,53 procent i løbet af de sidste syv dage.

Ifølge kryptoanalytiker King Thies forsøger SHIB-kursen at nå 0,00001 USD, men står over for modstand ved 0,0000098 USD. Som et resultat har kursen stagneret på dette niveau i over en uge.

Det er interessant at bemærke, at den moderate kursudvikling på SHIB følger sammen med en betydelig vækst i Shiba Inu-økosystemet. For nylig blev to faser af deres NFT-samlinger “Sheboshi” udsolgt kort efter deres lancering. En vigtig influencer inden for økosystemet antydede, at dette stemmer overens med de bredere innovative fremskridt, der omdanner det fra en meme-coin til en blockchain med praktisk anvendelse.

Top  Massiv Airdrop for Solana-brugere lanceret af Jito DeFi-platform

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button