AltcoinsRipple

Kryptowährung Ripple: Massive XRP-Übertragungen von Binance – Sind Wale im Spiel?

Krypto-Börse Binance har observeret en betydelig bevægelse af Ripple (XRP) tokens den 13. februar, og størrelsen af overførslen har tiltrukket opmærksomheden fra samfundet.

Er der hvaler på spil?

AMBCrypto opdagede en række store transaktioner, senest med en overførsel af hele 200 millioner XRP fra Binance til en “ukendt wallet”. Ved den nuværende markedspris for XRP beløber dette sig til over 105 millioner dollars.

Tidligere på dagen udførte Binance tre separate overførsler med en samlet størrelse på 64,41 millioner XRP. I alt blev XRP-tokens for næsten 150 millioner dollars bevæget fra tidlig morgen frem til skrivelsen af denne artikel.

Videre undersøgelser afslørede, at adressen, som modtog den seneste overførsel på 200 millioner XRP, straks flyttede 4,28 millioner XRPs til en anden adresse. Interessant nok blev modtageradressen aktiveret af Binance selv den 21. december.

På skrivetidspunktet hersker der stadig en vis usikkerhed om den faktiske karakter af overførslerne. Spekulationer om hvalakkumuleringer er dog typiske i tilfælde som dette.

XRP stiger efter en længere nedadgående tendens

Det skal bemærkes, at disse overførsler fulgte efter en stigning i XRP’s værdi på 4%, ifølge CoinMarketCap og AMBCrypto. Håb om en bullish vending for mønten, der har været skuffende de seneste uger, kunne have fået hvaler til at blive begejstrede.

Faktisk var XRP på skrivetidspunktet den eneste store kryptocurrency med månedlige tab på omkring 8%. Da priserne faldt, blev netværkets fundamentale data påvirket. Antallet af dagligt aktive adresser er faldet støt i løbet af den sidste måned, og også satsen for oprettelse af nye adresser er faldet, ifølge en analyse af Santiment-dataene foretaget af AMBCrypto.

Top  Russland udarbejder lovgivning om digital rubel i skattesystemet

Derudover er XRP’s overskudsudbud faldet markant siden begyndelsen af året. Den manglende rentabilitet har gjort investorerne pessimistiske med hensyn til den betalingsbaserede kryptocurrency, da den vægtede stemning i 2024 hovedsageligt har bevæget sig i negativ retning.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button