AltcoinsCardanoDogecoin

KuCoin Settles with NYAG and Exits New York Market After $22 Million Legal Settlement

I dag meddelte KuCoin, en af ​​de førende kryptobørser i verden, at de vil lukke deres platform for beboere i staten New York som en del af en aftale indgået med New York County Supreme Court. Dette skyldes en sag anlagt af det offentlige anklagerkontor i New York, der beskyldte KuCoin for ulovligt at have solgt værdipapirer på deres platform. Som en del af forliget har KuCoin også accepteret at betale en bøde på $5,3 millioner og refundere $16,77 millioner til New York-residenter, der har handlet med digitale aktiver på deres platform.

Sagen mod KuCoin blev indledt tilbage i marts 2023, hvor det offentlige anklagerkontor hævdede, at KuCoin havde overtrådt Martin Act, der forbyder ulovlig salg, tilbud og køb af værdipapirer og råvarer i form af kryptoaktiver i staten New York. Det offentlige anklagerkontor hævdede, at KuCoin uretmæssigt udgav sig for at være en børs på deres hjemmeside uden at have fået de nødvendige tilladelser fra relevante myndigheder.

Som en del af forliget er KuCoin forpligtet til at lukke alle kunde konti og returnere midlerne inden for en periode på 120 dage. Hvis de ikke overholder dette, risikerer de retlige konsekvenser som fastslået af domstolen.

KuCoins administrerende direktør, Johnny Lyu, bekræftede også forliget og understregede virksomhedens fortsatte forpligtelse til reguleringsmæssig overholdelse. Han forsikrede også berørte KuCoin-kunder om, at de ville modtage en SMS eller e-mail inden for 10 dage for at guide dem gennem lukningen af deres konto og understrege sikkerheden ved deres digitale aktiver.

Sagen mod KuCoin i New York understreger en større trend mod øget regulering af kryptobørser og digitale aktiver i hele verden. I kølvandet på KuCoins sag har den amerikanske børs Kraken også været i retslig konflikt med SEC angående påstået ulovlig virksomhed. Kraken har benægtet anklagerne og har erklæret, at de vil forsvare sig i retten.

Top  Gate Venture samarbejder med Abu Dhabis Blockchain Center om lancering af Falcon Gate Ventures, en dedikeret Web3-fond på $100 mio.

Reguleringsmæssige indgreb som disse har ført til en øget opmærksomhed omkring regulering af kryptoindustrien og dens aktører internationalt.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button