AltcoinsCardanoDogecoin

KuCoin suspender naira-baseret peer-to-peer handel efter øget tilsyn fra Nigerias myndigheder

KuCoin suspenderer naira-baseret peer-to-peer handel

KuCoin har besluttet at suspendere al naira-baseret peer-to-peer (P2P) handel som svar på øget kontrol fra Nigerias reguleringsmyndigheder. Beslutningen kommer tre uger efter, at landets Securities and Exchange Commission (SEC) mødtes med branchens aktører og opfordrede dem til at stoppe P2P-handelsaktiviteter.

I en onsdagens blogpost informerede KuCoin sine brugere om den midlertidige suspension af P2P naira-tjenester og Fast Buy-tjeneste via Naira-kort og angav, at det er en del af deres løbende bestræbelser på at forbedre deres tjenester. Beslutningen om at stoppe P2P-handel er sandsynligvis et forsøg på at undgå at komme på kant med den nigerianske regering efter de nylige føderale anklager, som en anden stor børs, Binance, har stået over for.

Nigeria intensiverer kontrol med P2P-kryptohandel

Den nigerianske regering, især kontoret for sikkerhedsrådgiveren, har intensiveret sin kontrol med P2P-kryptohandel. Fintechs og banker er blevet instrueret i at lukke bankkonti, der er forbundet med handel, og rapportere sådanne konti til myndighederne. Økonomisk og Finansiel Kriminalitetsbekæmpelse (EFCC) har også handlet ved at blokere tusindvis af konti involveret i kryptohandel.

Emomotimi Agama, direktøren for SEC, bebrejdede crypto P2P-handlere for forringelsen af naira under et møde den 7. maj ifølge en rapport fra TechCabal. Han udtrykte bekymring over virkningen af P2P-kryptohandel på kursen for naira. Trods disse stramme tiltag fortsætter naira med at møde udfordringer. Mandag faldt naira til N1.520 per dollar på det parallelle valutamarked, en nedgang på 3,4% fra de N1.470 per dollar, der blev handlet fredag.

Konflikt mellem Binance Nigeria genoptages

I en nylig blogpost beskyldte Binance CEO Richard Teng en nigeriansk embedsmand for at presse crypto repræsentanter for at acceptere en hemmelig aftale for at afvikle Nigerias krav mod børsen. “Betalingerne” var faktisk en bestikkelse på 150 millioner dollars fra “en person i den nigerianske regering.” “Rådgiveren rapporterede tilbage, at han blev præsenteret for en betydelig betaling i kryptovaluta, der skulle betales i hemmelighed inden for 48 timer for at få problemerne til at forsvinde, og at vores beslutning forventedes om morgenen,” skrev Teng.

Top  Bitcoin- og NFT-markedet viser lovende tegn på bedring

Imidlertid slog Nigeria tilbage mod Binance’s bestikkelsesanklage og hævdede, at det er en distraktion for at flytte fokus væk fra børsens handlinger. Binance måtte for nylig indstille alle tjenester med nigeriansk lokal valuta, den nigerianske naira (NGN), efter regulerende kontrol. Tidligere pålagde den nigerianske regering en enorm bøde på 10 milliarder dollars på Binance som led i en kampagne mod platformen for at stabilisere landets lokale valuta. Binance har stået over for stigende regulerende kontrol på verdensplan. Sidste år rejste Kommissionen for Commodity Futures Trading anklager mod Binance for angiveligt at drive en ulovlig digital formuebørsmarked og undgå føderale love. På samme måde anklagede US Securities and Exchange Commission Binance Holdings LTD og CZ for angiveligt at drive uregistrerede børser, børsmæglere, clearinghuse og den uregistrerede tilbud og salg af værdipapirer.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button