AltcoinsCardanoDogecoin

Kvinder i kryptovaluta tjener næsten 15% mere end mændene

I en ny undersøgelse fra Pantera, der fokuserer på lønsammenligninger inden for kryptoindustrien, viser det sig, at kvinder inden for branchen tjener næsten 15% mere end deres mandlige kolleger på basis af medianløn.

Kvinder i kryptoindustrien

Selvom kryptoindustrien ofte bliver beskyldt for at være en branche med lav kvindelig repræsentation, er det interessant at se, at kvinder, der arbejder inden for dette felt, faktisk tjener mere i gennemsnit sammenlignet med mænd. Dette resultat viser en overraskende tendens, der bryder med den generelle opfattelse af lønforskelle mellem kønnene.

Bag undersøgelsen

Pantera er en velrenommeret virksomhed, der specialiserer sig i investeringer inden for blockchain-teknologi og kryptovalutaer. Deres undersøgelse er baseret på data fra en række forskellige virksomheder og individer inden for kryptoindustrien.

Årsager til lønforskelle

Der er flere faktorer, der potentielt kan bidrage til dette bemærkelsesværdige fund. Det kan være, at kvinder i kryptoindustrien har en større tendens til at forhandle højere lønninger eller arbejde i højere betalte stillinger. Derudover kan det også skyldes en større diversitet og inklusion i disse virksomheder, hvilket kan have en positiv effekt på lønforskellene.

Konklusion

Denne undersøgelse fra Pantera viser, at der er kommet skiftende tendenser i lønsammenligninger mellem kønnene i kryptoindustrien. Selvom der stadig er meget arbejde at gøre med hensyn til at opnå fuldstændig ligestilling, er det opmuntrende at se, at kvinder inden for denne sektor har mulighed for at tjene mere på lønningslisten.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  Sønder Korea: den næste nation til at begynde CBDC-test?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button