AltcoinsCardanoDogecoin

MetaCene’s Alpha Test 2: A Game-changing Success Story

MetaCene succesfuld med afslutningen af Alpha Test 2

I den hastigt udviklende verden af blockchain-spil har MetaCene endnu engang bevist sin ledelse med den vellykkede afslutning af Alpha Test 2. Dette AAA-inspirerede next-gen MMORPG, inkuberet og udgivet af MixMarvel, fortsætter med at omdefinere fusionen af ​​immersiv gameplay og blockchain-innovation. Efter afslutningen af denne seneste testfase er resultaterne ikke bare imponerende tal; de tjener som bevis på det engagerede samfunds engagement og effektiviteten af gameplay-mekanikkerne, som testerne nød.

Bygget på succesen af ​​den første Alpha Test var Alpha Test 2 for MetaCene et udstillingsvindue for forbedret gameplay, dybere samfundsengagement og introduktionen af nye NFT’er og tokens som integrerede dele af spiloplevelsen. I løbet af 16 dage fordøjede et mangfoldigt spillergruppe sig i en verden, hvor enhver handling og interaktion havde vægt og konsekvens, hvilket yderligere berigede MetaCene-universet.

Med hensyn til statistikken fra Alpha Test 2 afspejler højdepunkterne et samfund dybt investeret i MetaCene-oplevelsen:

  • Over 5000 spillere deltog i testen og dedikerede i gennemsnit 4 timer pr. aktiv bruger dagligt.
  • En bemærkelsesværdig dag-én fastholdelsesrate på 75%, hvor 50% af spillerne stadig var engagerede på dag fjorten.

MetaCenes tekniske ydeevne var et fremtrædende aspekt af Alpha Test 2, hvor servere i Asien og Amerika håndterede en betydelig multiplayer-kapacitet. Denne problemfri håndtering af et stort antal spillere understreger stabiliteten af Rangers Mainnet, hvilket er afgørende for at opretholde konsekvent, uafbrudt gameplay. Derudover forbedrede MixMarvel SDK (MMSDK) brugeroplevelsen markant ved at forenkle brugerlogins, både på aktiveringshandelswebsitet og inden i spillet selv. Denne brugervenlige design og effektive integration af MMSDK er en afgørende komponent i MetaCenes bagvedliggende infrastruktur.

MetaCenes Alpha Test 2 så 5.228 spillere deltage, og fastholdelsesraterne forblev robuste i løbet af de to uger. De aktive spillere, der kommer fra regioner som Brasilien (32%), Filippinerne (20%), Hong Kong (14%), Japan (7%), Singapore (4%), USA (4%) og mere, viste en stærk forpligtelse til spillet. 59% repræsenterede Alpha1-spillere, der nåede niveau 25 eller derover, og 69% var MAN-indehavere. Nøgleengagementsmålinger som Illusive Cube entry count nåede 33.000, og 3.618 spillere deltog i Guild Wars, hvilket understreger spillets interaktive og samarbejdende karakter.

Top  Floki-prisen styrtdykker med over 11% - men står overfor potentiel opgang

Økonomiske og aktivpræstationsoplysninger inkluderede, at spillet producerede en overvældende mængde af $MUD-token under Alpha Test 2, og spillere investerede også betydelige mængder i spiløkosystemet. Dette understregede dybden af spillernes investering i spillets økosystem. Med brug, der spænder over butikken i spillet, færdighedsopgraderinger, udstyrforbedringer og mere, blev der i gennemsnit brugt 1854 $MUD pr. forbrug. På tværs af begge serverregioner blev der produceret 311.640 $tMAK, der fungerer som tokens i spillet, og belønninger, og mere end 6.000 chain asset indehavere var til stede, og en betydelig mængde udstyrs-NFT’er blev oprettet i spillet. Dette medførte en prisstigning på mere end 300%. Den begrænsede udgave generative NFT-kollektion af MetaCene, MetaCene Apostle NFT, oplevede også en prisstigning på 400%.

Med afslutningen af Alpha Test 2 vokser forventningerne til Beta-testen. MetaCene-teamet forbliver engageret i at udnytte spillerfeedback til at finjustere spillet, så det ikke kun opfylder men også overstiger samfundsforventningerne.

MetaCenes rejse er et levende eksempel på, hvad der sker, når teknologi møder kreativitet og samfund. Det er en vej, der ikke kun er skabt af udviklerne, men af enhver spiller, der nogensinde har sat sin fod i dets store verden.

Om MetaCene
MetaCene bygger et next-gen blockchain MMORPG-hjemland for masse-spillere. Det præsenterer et surrealistisk postapokalyptisk samfund, hvor overlevende interagerer med forskellige NFT’er for at omdefinere civilisationer. MetaCene er en pioner inden for spilcentris underholdning, styring og kreativitet gennem innovativ PVE og PVP spilleg, robuste teknologiinfrastrukturer, social guild DAO-styring, bæredygtige økonomiske systemer og spiledditorer. MetaCene er grundlagt af gamingeksperter med mere end 20 års brancherfaring fra Shanda Games, Blizzard, Perfect World og andre.

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button