Altcoins

Mysterium omkring lukning af inaktive kundekonti hos Krypto-foretaget Cake (tidligere Bake)

Kontroversiel praksis hos Krypto-selskabet Cake

Den seneste tid har været turbulent for det krypto-relaterede selskab Cake, tidligere kendt som Bake. Virksomheden blev for nylig overtaget af Julian Hosp, og siden da er der opstået bekymringer omkring praksis med at lukke inaktive kundekonti.

Lukning af kundekonti skaber forvirring

Reddit-brugeren “NoWaySherlockHolmes” har delt en e-mail, hvor det fremgår, at Bake planlægger at lukke kundekonti, som ikke har været aktive i en periode. Hvis brugerne ikke logger ind inden den 31. juli, vil alle data blive slettet, inklusive eventuelle værdier på kontoen. Dette har ført til forvirring og bekymring blandt investorer, især dem med langsigtede strategier.

Andre brugere har påpeget, at der er problemer med at logge ind på platformen, hvilket har forværret situationen. Denne praksis har fået nogle til at spekulere i, om det er nødvendigt at logge ind månedligt, selv ved langvarige investeringer.

Urolige tider for Cake

Der har været spekulationer om, hvorvidt Cake kunne være involveret i et såkaldt “Exit Scam”, hvor grundlæggerne forsvinder med de tilbageværende midler. Den tidligere succesfulde DeFiChain-projekt, som Cake var en del af, har oplevet en markant nedgang, og selv Julian Hosp har trukket sig tilbage fra at promovere projektet. Der er stadig store værdier knyttet til Cake i form af kryptokurver og fiat-valutaer.

Få svar på spørgsmålene

I en tid præget af usikkerhed og forvirring, er der en ønske om klarhed fra både Lorena B., en fremtrædende kritiker af DeFiChain og Cake, samt fra Julian Hosp selv. Der mangler stadig en logisk forklaring på, hvorfor kundekonti med betydelige værdier pludselig skal lukkes af en central myndighed. Forhåbentlig vil der snart komme mere klarhed om situationen fra de involverede parter.

Top  Coinbase Layer 2 Base sætter rekord med over seks millioner daglige transaktioner

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button