Altcoins

NEAR erholer sig og stiger med 65% – Hvad driver opsvinget?

NEAR erobrede en tidligere nedtur og steg med 65%

NEAR, den indfødte token af Near Protocol, kom sig efter en nylig nedtur, der så prisen falde til $3,409 den 6. september. NEAR formåede at komme sig inden for cirka tre uger og skubbede kryptovalutaens pristrend i en klassisk opadgående retning på grund af stigende accept.

Teknisk analyse og prisudvikling

Ifølge data fra TradingView steg NEAR med næsten 65% i de sidste tre uger, efter at have brudt vigtige modstandsniveauer. Den tekniske analyse af NEARUSD-dagsgraf viser en bullish breakout fra en W-form, hvilket markerer begyndelsen på en ny fase af en opadgående trend. NEAR brød over det høje niveau fra den 24. august på $5,26, som svarer til Fibonacci-modstanden på 0,618. Efter at have testet modstanden, som derefter vendte til støtte, fortsatte NEAR stigningen.

Prisen for NEAR handles på $5,415 på tidspunktet for skrivning, ifølge data fra TradingView. Fremtiden kunne byde på en yderligere opadgående bevægelse, da analytikere forventer, at den vil sigte mod det næste modstandsniveau på $6,5.

Sharding-Implementering og protokollens fremgang

En mulig årsag til NEARs stigning er implementeringen af Sharding i netværket. Sharding er en community-drevet cloud computing-platform, som sigter mod at løse blockchain-trilemmaet ved at tilbyde både skalerbarhed og sikkerhed uden at gå på kompromis med decentraliseringen.

On-chain-data viser en stigende accept af Near Protocol gennem nye projekter. Daglige transaktionsvolumener er steget med 42% mellem august og september, mens antallet af nye adresser på Near Protocol er steget med 30,8%. Total værdi låst (TVL) viser også en stigning på 34%, hvilket indikerer vækst i nettoværksaktiviteten.

Top  Avalanche støder på problemer: Aktive AVAX Wallets når ny bund

Det øgede fokus på Near Protocol og det organiske vækstpotentiale tyder på en bæredygtig fremtid for platformen.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button