AltcoinsCardanoDogecoin

NEAR Protocol Price Prediction: Er det tid til at købe?

Near Protocol prisprognose, som NEAR trækker sig tilbage med markedets fald – Er det tid til at fylde op?

NEAR befinder sig i øjeblikket på et afgørende punkt, da dens støtteniveau (grønt) snart vil blive testet igen. Hvis den kan modstå et afgørende fald under $6.40, vil den sandsynligvis begynde at komme sig snart.

Dens indikatorer peger bestemt mod en genopretning, da dens relative styrkeindeks (lilla) – som måler prisændringer i forhold til tidligere bevægelser – ramte bunden her til morgen. Med andre ord er NEAR i en oversolgt position, da mønten handles med rabat, der potentielt kunne tiltrække nye købere.

Samtidig dannede dens 30-dages gennemsnit (orange) for nylig et ‘dødskors’ med dens 200-dages (blå). Dette kan ofte forudsige yderligere tab, men det betyder også, at en given aktiv er tæt på en bund.

Og det interessante ved NEAR er, at det i øjeblikket er en af de mest lovende mønter på markedet set ud fra et fundamentalt perspektiv. Dets samlede værdi låst har steget med 15% i år på grund af den voksende brug af sit netværk og appene på det.

For eksempel har MITTE NFT-platformen – som kører på NEAR – nu passeret 1 million dollars i handelsvolumen i de sidste to måneder, et tegn på voksende brug siden lanceringen. NEAR Foundation fortsætter også med at annoncere nye partnerskaber, med den seneste aftale med den colombianske fintech LuloX, som vil samarbejde med Peersyst Technology om at lancere en stablecoin på Near-netværket.

Med en sådan vækst er det kun et spørgsmål om tid, før Near Protocol-prisen nyder en betydelig opsving. Den kunne nå $7 i de kommende uger, før den sommeren slutter omkring $9.

Top  IOTA og Zebra revolutionerer den cirkulære økonomi med digitale produktpas

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button