Altcoins

NEAR-Protokoll: Steigendes Kundeninteresse und Kurspotenzial auf 5,60 $

Das NEAR-Protokoll bliver stadig mere populært, da antallet af adresser har nået over 12,3 millioner. Analytikere forventer, at prisen kan stige til $5,60, hvis væksttrenden fortsætter.

NEAR-Protokoll im Juni med stigende interesse fra kunder

I juni nåede NEAR-Protokollen en vigtig milepæl med 450 millioner transaktioner og 12,3 millioner nye adresser inden for 30 dage. Denne succes afspejler det voksende interesse og accept, som NEAR oplever i kryptorummet.

Med 16,9 millioner aktive adresser og 12,3 millioner nye adresser i juni har NEAR overgået populære chains og rangerer som en af de bedste performer i juni. Protokollen har en lav transaktionsgebyr på $0,05 og en succesrate på 99,7%. Derudover har NEAR en gennemsnitlig transaktionshastighed på 94,5 transaktioner pr. sekund og har behandlet 240 millioner transaktioner.

NEAR er på vej til at ændre AI-sektoren med kommende udviklinger. NEAR Foundation tilbyder finansiering til udviklingen af en grundlæggende AI-infrastruktur, der dækker områder som dataindsamling, adgang til beregninger og udvikling af kreative monetariseringstrategier.

Funktioner som Chain-signaturer og HERE-Wallet, som nylig blev integreret i protokollen, har forbedret kundeoplevelsen og gjort NEAR mere tilgængelig og brugervenlig.

Påvirkning på kursen

Til trods for stigende transaktionsvolumen og nye adresser har værdien af NEAR-tokenet ikke oplevet en betydelig stigning. NEAR er i øjeblikket den 19. største kryptovaluta efter markedsbetingelser, med en markedsværdi på $4,9 milliarder.

Ved opdatering var prisen på NEAR faldet med 0,75% til $4,5 inden for de seneste 24 timer, men handelsvolumen var steget med 71% til $333 millioner. Dette indikerer, at investorerne er villige til at købe tokenet.

Top  IOTA og Shimmer (SMR) - En analyse af 2023 og perspektiverne for 2024

Med en Money Flow Index (MFI) på 56 og en MACD-linje, der krydser over signallinjen, er der positiv ånd på markedet. Markedsanalytikere forudser, at NEAR kan stige til $5,60, hvis den positive stemning omkring protokollen fortsætter med at vokse. Dette er ikke urealistisk, da NEAR tidligere er steget fra $5,22 til $8,50 mellem april og maj.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button