AltcoinsCardanoDogecoin

New Cryptocurrency Exchange Seeks License to Operate in Hong Kong – Will the Industry Player Secure Approval?

Crypto.com ansøger om licens til at operere i Hong Kong

Crypto.com, den amerikansk-baserede kryptovaluta-børs, har indgivet en ansøgning til Hong Kong Securities and Futures Commission (SFC) den 9. februar om godkendelse til at operere som en virtuel aktiv-handelsplatform (VATP).

Med denne ansøgning bringes det totale antal ansøgere op på 17, hvor Crypto.com slutter sig til branchens aktører som Bybit, Bullish, OKX og VAEX i kapløbet om godkendelse ifølge listen på den officielle SFC-hjemmeside.

Krypto-børser skal ansøge om licens eller risikere at blive lukket

SFC, som ønsker at etablere Hong Kong som et krypto-hub og samtidig fastholde kontrol, havde udstedt en streng tidsfrist den 29. februar for børser at ansøge om licens eller risikere potentiel lukning inden den 31. maj.

På nuværende tidspunkt har kun to platforme – OSL og HashKey Exchange – fået grønt lys til at betjene detailinvestorer i Hong Kong. Mens yderligere 18 ansøgninger er under behandling, indikerer Crypto.com’s skridt fortsat branchens interesse i at sikre sig en fodfæste på det asiatiske marked.

SFC har gjort sin holdning klar: Ul licenserede børser, der opererer inden for Hong Kong, vil blive lukket. For at beskytte investorerne har reguleringsmyndigheden også opfordret enkeltpersoner til at verificere, om deres valgte platform har ansøgt om en VATP-licens og overveje at overføre konti til licenserede platforme inden den 31. maj tidsfristen.

Uklarhed om ansøgninger

SFC advarer dog om, at selvom man ansøger om en licens, er der ingen garanti for godkendelse. Som sådan er skæbnen for Crypto.com’s ansøgning, sammen med de andre i køen, usikker.

Top  1 Milliard USDt Inventarauffüllung im Tron-Netzwerk: Tether-CTO erklärt kürzliche Transaktion

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button