AltcoinsCardanoDogecoin

New York-baseret advokatfirma forventes at blive udnævnt som uafhængig monitor for Binance Holdings

New York-baserede advokatfirma Sullivan & Cromwell, der i øjeblikket behandler FTX’s konkurs-sag, forventes at blive udpeget som den uafhængige monitor for Binance Holdings.
Bevægelsen kommer efter, at Binance nåede en milliardstor forlig med den amerikanske regering.
Som en del af udvælgelsesprocessen forventes tidligere føderal anklager og firmapartner Sharon Cohen Levin at lede monitorholdet.
Selvom udpegelsen ikke er officielt bekræftet, er Sullivan & Cromwell i øjeblikket øverst på listen, og justitsministeriet nærmer sig godkendelsen af firmaet til denne rolle, ifølge en rapport fra Bloomberg.

DOJ pålagde Monitorship på Binance

Amerikas justitsministerium (DOJ) og finansministeriets Financial Crimes Enforcement Network pålagde monitorships på Binance som en del af dets skyldige kendelse til anklager om hvidvaskning af penge og sanktioner.
Monitorships vil vare henholdsvis tre og fem år.
Monitorernes primære ansvar er at sikre overholdelse af Binance’s betingelser i dens kendelseaftale og dens bestræbelser på at adressere manglerne i dens hvidvasknings- og sanktionssprogrammer.
Monitoren vil have adgang til forskellige virksomhedsdata, herunder optegnelser, faciliteter og medarbejdere. De vil bruge disse oplysninger til at gennemføre gennemgange og levere periodiske rapporter til regeringen.
At opnå en monitorship er meget lukrativt for de involverede firmaer, givet det omfattende arbejde forbundet med at overse en stor og kompleks organisation som Binance.
I løbet af de seneste måneder har talrige konsulent- og advokatfirmaer konkurreret om denne mulighed.

Binance Kamp for at forblive Overensstemmende

Binance står over for en betydelig opgave med at bringe sit overensstemmelsesprogram op på de krævede standarder. Dette inkluderer at identificere og rapportere tusindvis af mistænkelige transaktioner, som finansministeriet hævder bevidst blev ignoreret i fortiden.
Binance’s grundlægger, Changpeng Zhao, har også erkendt sig skyldig i overtrædelse af banklovene og skal dømmes i april.
Sullivan & Cromwell fik opmærksomhed sidste år for at håndtere konkursbehandlingen af FTX, der tidligere var en af Binance’s topkonkurrenter, før dens kollaps i slutningen af 2022.
Medstifter af FTX, Sam Bankman-Fried, blev i november fundet skyldig i syv strafferetlige forhold, herunder svig og sammensværgelse vedrørende misbrug af kundemidler.
Sharon Cohen Levin, kendt for sin ekspertise inden for hvidvaskning af penge og sanktioner, ledte tidligere hvidvasknings- og formueseksektionen i den amerikanske advokatskontor for Manhattan. Før hun kom med til forsvarsbaren, repræsenterede hun også Goldman Sachs i 1MDB-skandalen.
I sidste uge afslørede Binance, at de har truffet visse foranstaltninger for at styrke globale cybersikkerhedsindsatser ved at samarbejde med INTERPOL.
I en nylig halvdags virtuel session om vigtige emner relateret til efterforskning af kryptovalutaer og cyberpoliti i det hurtigt udviklende Web3-rum, afholdt Binance over 30 embedsmænd fra INTERPOL.
Børsen gav indblik i effektive strategier og teknikker til bekæmpelse af cybertrusler.
Bortset fra håndhævelsesforanstaltninger indgivet af justitsministeriet, har Binance også stået over for regulatorisk granskning fra andre myndigheder.
I juni indledte Securities and Exchange Commission (SEC) en håndhævelseshandling mod børsen og krævede, at den solgte uregistrerede værdipapirer.

Top  Signifikante Vermögensverschiebung: Krypto Wale transferieren massiv Arbitrum-Token

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button