AltcoinsCardanoDogecoinRipple

Nexo Receives Initial Approval for Virtual Asset Services in Dubai

Dubai’s Virtual Assets Regulatory Authority (VARA) har tildelt en licens til en virtuel aktivitetstjenesteudbyder (VASP) til den bulgarske decentraliserede låneplatform Nexo for at drive og tilbyde tjenester i og fra Emiraterne.

Som annonceret tirsdag markerer godkendelsen det første skridt i at opnå en fuld licens, som inkluderer en indledende midlertidig tilladelse, en forberedende licens og en driftstilladelse.

Nexo Stræber Efter Fuldstændig Godkendelse til Virtuelle Aktivitetstjenester i Dubai Trods Reguleringsudfordringer

Nexo DWTC, selskabets regionale enhed, sigter mod at sikre fuld godkendelse til aktiviteter, herunder udlån og låntagning, styring og investering samt mægler- og forhandleroperationer.

For at opnå den fulde VASP-licens skal børsen opfylde specifikke betingelser fastsat af VARA. Når dette er afsluttet, vil virksomheden kvalificere sig til operationel godkendelse, hvilket vil tillade Nexo at tilbyde regulerede digitale aktivtjenester, herunder børs, mægler- og forhandler, styring og investering samt udlån og låntagning.

I marts 2022 godkendte Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum, Dubais premierminister og hersker, en ny lov om virtuelle aktiver, der etablerer en juridisk ramme for krypto i Dubai. Regeren udnævnte også VARA til at have håndhævelsesbeføjelser i sine særlige udviklings- og frizoner, med undtagelse af Dubai International Financial Centre.

Formålet er at beskytte investoraktiver mod udbredte kryptosvindel og svigagtige aktiviteter og skabe et vækstkort for regionen for at blive et fungerende Web3-hub.

Dubai, sammen med UAE’s hovedstad, Abu Dhabi, har aktivt arbejdet på at tiltrække finansielle institutioner og etablere sig som et globalt kryptohub. Mens VARA’s offentlige register endnu ikke afspejler Nexo DTC’s første godkendelse, opdateres der typisk få dage efter sådanne udviklinger.

Top  Terra Classic (LUNC) oplever en stigning på 15 % på en uge efter godkendelse af kritisk forslag - Hvad betyder det for kryptovalutaens fremtid?

Dubais VARA fungerer som den enkelte forvaringsmyndighed, der er pålagt at licensere og styre den voksende sektor i Dubai, herunder alle fastland og frizoner, med undtagelse af det autonome Financial Free Zone (Dubai International Financial Centre).

Kalin Metodiev, medstifter og administrerende partner hos Nexo, udtrykte entusiasme for forfølgelse af nye markedsstrategier i overensstemmelse med Dubai Virtual Asset Regulatory Authority’s retningslinjer.

Nexo er entusiastisk med hensyn til forfølgelse af nye markedsstrategier i overensstemmelse med Dubai Virtual Asset Regulatory Authority’s transformative retningslinjer.

Tidligere stod Nexo over for reguleringsmæssige udfordringer, herunder en aftale om at betale 45 millioner dollars til SEC for ikke at registrere tilbuddet og salget af sit Earn Interest Product (EIP). Derudover har selskabet krævet 3 milliarder dollars i erstatning fra Bulgarien, efter at en undersøgelse ikke fandt beviser mod det, idet man hævdede, at undersøgelsen bragte Nexo i vanry.

Entiteter som Binance.US og Coinbase har også stået over for skærpet tilsyn fra SEC vedrørende potentielle værdipapirer. På trods af reguleringsudfordringer fortsætter kryptobørser og platforme med at forfølge licenser eller tilladelser i forskellige jurisdiktioner over hele verden.

Mellemøsten Bliver Et Attraktivt Kryptohub

Dubai er opstået som en af de mest krypto-venlige knudepunkter i verden og har fået ros fra talrige krypto-relaterede virksomheder, der opererer inden for regionen.

I de seneste måneder har Dubais regulatoriske organ tildelt operationelle licenser på forskellige stadier til flere kryptobørser og virksomheder, såsom Aquanow, Backpack Exchange, OKX og WadzPay.

Disse udviklinger styrker dens ry som en krypto-venlig jurisdiktion og viser en robust regulerende ramme og omfattende regelbøger for VASPer. Alle kryptofirmaer, der udfører eller planlægger at udføre regulerede aktiviteter i regionen, skal ansøge om en reguleret licens hos VARA.

Top  LUNC: En kritisk analyse af vejen til en værdi på $1 og $120

Kryptoreguleringsrammen i Dubai, introduceret i februar 2023, krævede, at alle kryptobørser og tjenesteudbydere ansøger om operationelle licenser senest den 17. november 2023. Som følge heraf modtog VARA over 1.000 registreringsansøgninger fra forskellige kryptoplatforme.

Alle kryptobørser og tjenesteudbydere til licensansøgere i Dubai blev bedt om at indsende deres ansøgninger senest den 17. november for kryptobørser at ansøge om operationelle licenser og for over 1.000 kryptoplatforme, der har ansøgt om registrering.

Brad Garlinghouse, administrerende direktør for Ripple, fremhævede Dubai som et godt eksempel på en jurisdiktion, hvor reguleringsmyndighederne aktivt engagerer sig med den udviklende kryptoindustri. Han nævnte byens status som global frontløber og tilskrev dens succes klare reguleringsrammer, politikker, der fremmer innovation, og et miljø, der er gunstigt for iværksætteriske bestræbelser.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button