AltcoinsCardanoDogecoin

NFT-armen af LINE app hæver 140 mio. dollars til at udbrede Web3-økosystemet

NFT-armen af beskedappen LINE har rejst 140 millioner dollars i investering for at “popularisere Web3-økosystemet.”

I en erklæring, der blev offentliggjort onsdag, hævdede LINE NEXT, LINEs sydkoreanske NFT-enhed, at investeringen var “den største i den asiatiske blockchain- og Web3-industri i år.” Investeringsrunden blev ledet af Crescendo Equity Partners, et Peter Thiel-støttet private equity-firma.

“LINEs globale konkurrenceevne og dets vision om at føre an i Web3-services var investeringsthesis,” sagde Kevin Lee, managing partner i Crescendo. “Vi håber at opbygge en standard for Web3-apps, som almindelige brugere let kan bruge, og vedtage blockchain til alle slags tjenester og brands af Web2.”

DOSI-platformen

Med sin frisktilførte kapital har LINE til hensigt at formelt introducere sin globale NFT-platform, DOSI, i januar 2024. Virksomheden har udtalt, at DOSI vil blive præsenteret som en mobilapplikation til en global brugerbase og vil integrere sømløst med Japans NFT-markedsplads, LINE NFT.

Støtte til brands

LINE NEXT sigter også mod at hjælpe brands med at give ejerskab af deres nuværende digitale produkter, hvilket gør dem tilgængelige for handel. Den sociale mediegigant planlægger at afsløre web3-spil med sine egne karakterer, kendt som BROWN & FRIENDS.

“Det er betydeligt, at vi kunne sikre denne finansiering i lyset af et globalt indsnævrende investeringsmiljø,” sagde Youngsu Ko, CEO for LINE NEXT. “Vi planlægger at bruge denne mulighed til at yderligere popularisere Web3 og udvikle et nyt serviceøkosystem, hvor brugerne ejer værdien af deres digitale varer.”

Som en del af investeringsaftalen vil Crescendo blive et ledelsesmedlem på Line Nexts Finschia blockchain, den platform, som DOSI er udrullet på.

Top  PancakeSwap Lancerer Gaming Marketplace - En Revolutionær GameFi med 1,5 Millioner Potentielle Spillere

Tidligere resultater

LINE NEXT har i øjeblikket 5,5 millioner brugere globalt og mere end 470.000 samlede transaktioner, sagde virksomheden i sin pressemeddelelse. NFT-enheden blev først etableret i december 2021 og lancerede beta-tjenesten til DOSI i september 2022.

Enheden har været meget aktiv i at samarbejde med andre virksomheder om at lancere Web3-initiativer. I juli 2023 afslørede LINE NEXT underskrivelsen af en hensigtserklæring med det japanske spil- og underholdningskraftcenter Sega. Virksomhederne samarbejdede om at udvikle et nyt Web3-spil til Game DOSI, LINEs NFT-spilfranchise.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button