AltcoinsCardanoDogecoin

Nigerias krypto-børser stopper køb af USDT og USDC i naira på grund af centralbanks tilsyn

Flere kryptovirksomheder i Nigeria har truffet beslutningen om at forhindre brugerne i at købe Tether (USDT) og USD Coin (USDC) stablecoins med Naira i lyset af fornyet tilsyn fra Centralbanken i Nigeria (CBN).

Bevægelsen kommer, mens myndighederne intensiverer deres fokus på kryptoplatforme og henviser til bekymringer for, at de faciliterer spekulativ handel og markedsmanipulation.

To børser beordret til at sætte pause for Naira-køb

Mens detaljer fra mødet ikke er blevet offentliggjort, menes det, at mindst to kryptobørser allerede har informeret deres nigerianske kunder om den nye udvikling.

Beskeden sendt til kunderne angav eksplicit, at køb og salg af USDT og USDC med Naira ikke længere ville være muligt.

Kryptobørser har i stigende grad stået over for regulatorisk tilsyn, og nylige rapporter har fremhævet vanskeligheder med at få adgang til hjemmesider for populære platforme som Coinbase, Quidax og Binance.

Centralbankchefen Olayemi Cardoso hævdede, at der skønnedes, at 26 milliarder dollars var gået gennem Binance Nigeria fra ukendte kilder og brugere, hvilket yderligere intensiverer de regulatoriske bekymringer.

Digital Currency Coalition, en autonom gruppe, hævdede også, at spekulativ handel på platformen spillede en væsentlig rolle i devalueringen af Naira mod USDT med 113,1% siden februar 2023.

Binance implementerer prisloft for USDT

Binance har for nylig indført et prisloft for Tether (USDT) tokens på sin peer-to-peer (P2P) platform i Nigeria for at overholde lokale regulatoriske krav.

Forhandlere på Binances P2P-platform er i øjeblikket begrænset fra at sælge USDT over det fastsatte loft på 1.802 naira per USDT.

Top  Bitcoin Cash viser styrke ved at afvise modstand og fortsætte stigning

På grund af prisloftet blev konti tilhørende forhandlere, der forsøgte at sælge USDT over den pålagte grænse, blokeret.

En nylig undersøgelse har afsløret, at Nigeria er den mest kryptovidende nation foran USA og europæiske lande.

Ifølge undersøgelsen står Nigerias kryptobevidsthed på 99%, da landet fører an inden for digital aktivviden og opfattet investeringslyst.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button