AltcoinsCardanoDogecoin

North Korea Stole Over $600 Million in Cryptocurrency in 2023: TRM Labs Report

North Korea Stjæler Milliarder af Kryptovaluta

Blockchain intelligence-firmaet TRM Labs meddelte fredag, at Nordkorea var ansvarlig for at stjæle kryptovaluta for mere end 600 millioner dollars i 2023.

State-sponsored attacks supporting weapons of mass destruction

Ifølge TRM Labs’ seneste rapport foreslår analysefirmaet, at det samlede beløb kunne være tættere på 700 millioner dollars efter et antal ubekræftede hacks begået i de sidste dage af 2023, angiveligt begået af Nordkorea.

TRM Labs’ data følger et år, hvor den amerikanske regering indførte en række sanktioner mod flere af Nordkoreas statsstøttede krypto-relaterede malware-initiativer, herunder kryptomixer Sinbad og hacktivistgruppen Lazarus Group, begge med det formål at skaffe virtuel valuta til at støtte den autoritære regimes militære ekspansion.

Nordkoreanske hacks er 10 gange mere skadelige end deres modparter

TRM Labs hævder, at anslået 3 milliarder dollars af kryptovaluta er stjålet af Pyongong-baserede aktører siden 2017. Desuden fandt det datavanalysefirma, at krypto-relaterede hacks, der bakkes op af den nordkoreanske regering, er mindst ti gange mere skadelige end deres modparter.

Da “DPRK’s pengevaskemetoder konstant udvikler sig for at undgå internationalt politisk pres,” “forfulgte landet andre hvidvaskningsværktøjer” efter de amerikanske regerings hårde sanktioner sidste år.

Næsten 1,5 milliarder dollars stjålet af DPRK alene de sidste to år

Alt i alt hævder TRM Labs, at den nordkoreanske regering var ansvarlig for en tredjedel af alle midler stjålet ved kryptoangreb alene i 2023. På trods af international vågenhed er det endnu ikke set, hvad man kan forvente af landets krypto-relaterede malware i 2024.

Top  FTX-finansieret velgørenhedsfond handlede "omhyggeligt": Britisk regering's konklusion

“Ifølge TRM Labs’ seneste rapport kræver Nordkoreas hackerkompetencer konstant vågenhed og innovation fra virksomheder og regeringer,” “skønnes 2024 at medføre yderligere forstyrrelser fra verdens mest produktive cyber-tyv”.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button