Altcoins

Notcoin (NOT) sprænger alle grænser: Prisen stiger med op til 50% på bare 24 timer

Notcoin (NOT) stiger med over 50% efter nyt Telegram-spilopdatering

Telegram-spillet Notcoin har fanget stor opmærksomhed efter en opdatering tidligere denne uge, der har resulteret i en prisstigning på op til 50% inden for de seneste 24 timer. Dette har tiltrukket både investorer og spilinteresserede, da spillet giver mulighed for at generere passive kryptobelønninger.

Stærk prisstigning og markedsperformance

På nuværende tidspunkt handles NOT til $0.009599, hvilket repræsenterer en stigning på over 40% i de seneste dage og en imponerende 76.3% i løbet af denne uge. Med en markedskapitalisering på omkring $1 milliard har Notcoin formået at placere sig blandt de 100 største aktiver efter markedsværdi. Handelsvolumen er også steget markant, og nåede $1.24 milliarder i løbet af de seneste 24 timer – en stigning på 327% i forhold til dagen før.

Spillet bag NOT-token

Notcoin er et spil på Telegram, hvor brugerne kan tjene tokens ved at klikke på en virtuel mønt. Udover disse grundlæggende indtægter modtager spillerne belønninger for at gennemføre missioner og bruge “boosts”, som midlertidigt øger indtjeningen på kontoen.

Stor tokenfordeling og nye muligheder

I maj gennemførte Notcoin en stor tokenfordeling via en Airdrop, hvor spillere kunne anmode om tokens baseret på deres præstation. Med 35 millioner deltagere var dette den største distribution af spilmarkører i år.

De nyligt introducerede “Verdienstmissioner” i spillet giver spillerne mulighed for at tjene NOT-token passivt ved at udføre forskellige opgaver, der ofte er relateret til partnerfællesskaber. Varigheden af disse opgaver afhænger af spillerens niveau i spillet.

Med en solid prisstigning og spændende nye muligheder for at tjene kryptovaluta passivt, ser det ud til, at Notcoin og dets tilknyttede spil via Telegram fortsætter med at tiltrække både investorer og spilentusiaster.

Top  Apple Pay nu tilgængelig for MetaMask-brugere - Banxa annoncerer integration

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button