AltcoinsCardanoDogecoin

Ny SafeAuth service tillader oprettelse af krypto-wallets uden brug af seed phrases

Web3Auth og Safe lancerer SafeAuth – en ny service, der muliggør oprettelse af kryptokonto uden seed phrases

Web3Auth og Safe, tidligere kendt som Gnosis Safe, har sammen skabt SafeAuth, en ny service, der gør det muligt at oprette kryptokonti hurtigt og uden brug af seed phrases. Dette samarbejde mellem wallet-as-a-service-infrastrukturudbyderen Web3Auth og den smart contract-baserede multi-signatur-kryptokonto-udbyder Safe, forventes at gøre oprettelse af konti mere brugervenligt og sikkert.

Integration af sociale logins med Safe

For mange i kryptoverdenen ses brugen af seed phrases som besværlige og de kan nemt gå tabt, når de er mest nødvendige. For at imødekomme dette vil Web3Auth’s sociale login-teknologi nu blive integreret med Safe’s account abstraction, som er en blockchain-teknologi, der tillader brugerne at bruge smart contracts som deres konti. På denne måde vil SafeAuth gøre det lettere for brugerne at oprette kryptokonti med social login-teknologi sikret af multi-party computation, og uden brug af seed phrases.

Sikker og brugervenlig oprettelse af kryptokonti

Den nye SafeAuth-service vil tillade brugerne at oprette kryptokonti hurtigt og sikkert. Multi-signatur-konti kræver flere signaturer eller nøgler for at autorisere transaktioner, og SafeAuth vil tillade brugerne at forbinde med hundredvis af dApps med en smart konto. Dette vil ikke kun gøre oprettelsen af kryptokonti nemmere, men også mere sikkert og interaktivt for brugerne.

Yong Zhen Yu, medstifter og administrerende direktør hos Web3Auth, udtaler, “Det virkelige gamechanger er den interoperation, som SafeAuth bringer med sig, hvilket tillader eksisterende og kommende dApps at interagere mere flydende end nogensinde før.”

Top  Ethereum medstifter råder investorer til at diversificere deres porteføljer

SafeAuth forventes at være en gamechanger inden for oprettelse af kryptokonti og integrationen af kryptovalutaer med sociale logins. Gennem samarbejdet mellem Web3Auth og Safe vil det nu være muligt at oprette kryptokonti med mindre besvær og bedre sikkerhed.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button