AltcoinsCardanoDogecoin

Nye oplysninger afslører: Skuespilleren Sydney Sweeney involveret i oprettelsen af kryptovalutaen SWEENEY

Sydney Sweeney involveret i oprettelsen af fake memecoin

Den populære skuespillerinde Sydney Sweeney, kendt for sin rolle i serien “Euphoria”, har været genstand for kontroverser efter det kom frem, at hendes X-konto på det sociale medieplatform Solana var involveret i promoveringen af en nyoprettet memecoin kaldet SWEENEY.

Baggrunden for kontroversen

Mens det er almindeligt for kendisser at promovere forskellige produkter og tjenester på sociale medieplatforme, har SWEENEY mødt kritik for at være en såkaldt “fake memecoin”. Disse typer af kryptovalutaer er kendt for deres manglende værdi og sårbarhed over for svindel.

Solana-baseret projektoprettelse

SWEENEY er baseret på Solana-blockchain-netværket, der er blevet stadig mere populært inden for kryptoverdenen på grund af dets høje transaktionshastigheder og lave omkostninger. Dog har platformen også været genstand for flere svindelsager og fake coins de seneste år.

Sydney Sweeneys reaktion

Efter at nyheden om hendes involvering med SWEENEY spredte sig, har Sydney Sweeney endnu ikke udtalt sig om situationen. Fans og kryptoentusiaster er spændt på at høre hendes forklaring og reaktion på de kontroversielle begivenheder.

Konklusion

Sydney Sweeney’s deltagelse i promoveringen af den fake memecoin SWEENEY på hendes Solana X-konto har skabt stor debat og kontroverser i både krypto- og underholdningsverdenen. Det vil være interessant at se, hvordan situationen udvikler sig, og om skuespillerinden vil komme med yderligere udtalelser om episoden.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  Celsius Network Emerging from Bankruptcy: Plans to Pay $3 Billion to Creditors and Launch Bitcoin Mining Company

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button