AltcoinsCardanoDogecoin

Nyt digitalt betalingssystem i Rusland revolutionerer internationale transaktioner med kryptovaluta

En ny digital handelsplatform med navnet Exved er netop lanceret med det formål at gøre det muligt for lokale lovligt anerkendte enheder i Rusland at udføre internationale betalingstjenester ved brug af Tether’s USDT.

Exved forklarede i forbindelse med lanceringen på Telegram, at platformen fungerer som en forretnings-til-forretnings (B2B) elektronisk platform, der gør det muligt for russiske importører og eksportører at placere og udføre offshore-ordrer. Formålet med projektet er at effektivisere internationale betalinger for russiske juridiske enheder uden behov for mellemled, og alt dette til minimale markedspriser. Både ikke-residente (offshore) rubler, amerikanske dollars og USDT integreres til afvikling.

Udover at forenkle internationale betalinger tilbyder B2B-løsningen tillige supplerende services til juridisk transaktionsdokumentation og fungerer som en deponeringsagent. Lanceringen af platformen indebærer deltagelse af kendte mæglervirksomheder på markedet for internationale betalinger. Desuden er tekniske specialister fra InDeFi Bank, der lancerede et decentraliseret rubelprojekt i 2022, aktivt involveret i dette initiativ.

På den 7. december udtalte Sergey Mendeleev, medstifter og administrerende direktør for InDeFi Smart Bank til Cointelegraph, at Exved’s interne arbejdsstruktur har gennemgået test og har fået godkendelse fra den russiske centralbank og den føderale finansielle overvågningstjeneste i Rusland. Selvom Exved primært henvender sig til et russisk publikum, påpegede Mendeleev dens brede formål – at vise, at enkeltpersoner kan udføre transaktioner med lavere gebyrer, hvor de betaler 2-3% i stedet for den typiske 6-7%. Projektet sigter ligeledes mod at introducere specifikke mekanismer til implementering af betalingsanmodninger for at forbedre effektiviteten og omkostningseffektiviteten i finansielle transaktioner.

Godkendelsen fra de regulerende organer tilføjer troværdighed til Exved og bekræfter dets forpligtelse over for overholdelse af standarderne inden for det russiske finansielle landskab. Lanceringen af Exved stemmer overens med den aftale, der blev indgået i september 2022 mellem den russiske centralbank og Ruslands finansministerium for at lette tværnationale afviklinger i digitale aktiver. Ifølge en rapport fra den russiske publikation Kommersant den 22. september 2022 udtalte Ruslands vicefinansminister, Alexei Moiseev, at aftalen skal give russiske statsborgere adgang til digitale tegnebøger. Han forklarede, at politikken specificerer processen vedrørende erhvervelse af kryptovaluta, dens tilladte anvendelse og betingelserne for dens brug ved tværnationale afviklinger.

Top  Spekulativ Bullish: XRP auf dem Weg zu einem möglichen Aufwärtstrend

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button