AltcoinsCardanoDogecoin

Nyt krypto exchange bakkes op af Binance og søger licens i Hong Kong

Crypto exchange HKVAEX søger om en licens til en virtuel aktivhandelsplatform med Hong Kongs Securities and Futures Commission (SFC). Ansøgningen blev indsendt den 25. november, og HKVAEX blev dermed den seneste platform, der har gjort dette. Panthertrade og OKX er to andre kryptoplatforme, der også har ansøgt om licens til en virtuel aktivhandelsplatform tidligere på måneden. I juni implementerede Hong Kong sit nye reguleringsframework for crypto, der tillader detailinvestorer at handle med virtuelle aktiver, i modsætning til at begrænse digital aktivitet til professionelle investorer og handlende med mindst $1 million i bankbare aktiver. SFC har begyndt at udstede licenser til kryptobørser i henhold til de nye regulativer. Indtil videre har OSL og HashKey set deres licenser godkendt af SFC.

Binance menes at stå bag HKVAEX ifølge et rapport fra The South China Morning Post fra oktober. Ifølge rapporten blev HKVAEX etableret i december 2022 og lancerede sin handelsplatform i februar, og det blev oprettet af Binance med det formål at få en kryptolicens i Hong Kong. HKVAEX blev oprettet som en separat enhed i Hong Kong under selskabet BX Services Limited. Dog deler virksomhederne ressourcer, og børsens hjemmeside viser, at den bruger Binance-servere til at hente indhold. HKVAEX tilbageviste dog beskyldningerne og hævdede at operere “en uafhængig virtuel aktivbørsplatform baseret i Hong Kong”, som forbereder sig på at ansøge om licens hos SFC.

Hongkong regeringen har besluttet at fremskynde godkendelsesprocessen for kryptoprodukter som et resultat af JPEX-skandalen, der betragtes som potentiel den største finansielle svindel i Hongkongs historie. Ifølge OSL Compliance Exchange har finansielle teknologiløsningsudbydere vist interesse for de potentielle fordele ved at integrere tokeniserede platforme med banker i fremtiden. Denne integration kunne udnytte offentlighedens tillid til banker og dermed lette væksten af den virtuelle aktivindustri. Hu Zhenbang, finansdirektør for OSL, påpegede, at myndighederne har fremskyndet produktgodkendelserne siden JPEX-hændelsen. Han understregede, at ikke-kompatible platforme vil blive underlagt skrappere overvågning for at forhindre dem i at bruge overdreven markedsføring på MTR-stationer, som tidligere set.

Top  De Største Cryptogevinstere i Dag på Uniswap: $BABY, $MONKEYS og $SMILEY

Artikel forfattet af: [Dit Navn]

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button