AltcoinsCardanoDogecoinRipple

Østrigs Raiffeisen Bank lancerer krypto-handelstjenester i 2024

Raiffeisen Bank forbereder sig på at lancere kryptohandelstjenester i 2024 og deltager dermed i bølgen af ​​europæiske banker, der bryder ind på markedet for digitale aktiver. Den 130 år gamle bank annoncerede planer om tjenesten i april ved at underskrive en hensigtserklæring om at samarbejde om tilbuddet med krypto-handelsplatformen Bitpanda. På det tidspunkt hævdede banken, at den ville være det første traditionelle kreditforening i Den Europæiske Union (EU), der inkluderede krypto i sit digitale investeringstilbud.

Tjenesten vil i første omgang kun blive tilbudt til detailkunder i Wien, i modsætning til andre nysgerrige banker, der starter med fokus på institutionelle klienter. “Vi starter i Wien, hvor omkring en fjerdedel af Østrigs befolkning bor,” sagde Curt Chadha, bankens innovationschef, i et interview med CoinDesk. Han tilføjede: “Kunden kan bruge deres mobile enhed til at få adgang til Bitpanda gennem Raiffeisen-appen. Oplevelsen vil være velkendt, så bekræftelse af en handel vil fungere præcis som en bankoverførsel fra konto til konto med den samme slags sikkerhed, som kunderne er vant til.”

Raiffeisen Bank har 16,7 millioner kunder i Østrig, Centraleuropa og Østeuropa og understøttes af cirka 45.000 medarbejdere ifølge sin hjemmeside. Dens internationale forretning har 224 milliarder dollars i forvaltede aktiver. Bankens indgang i kryptoforening følger en meddelelse fra Commerzbank tidligere på måneden om, at den tyske bankkæmpe var blevet den første fuldt servicerede bank i landet til at modtage en krypto-opbevaringslicens fra reguleringsmyndighederne. En uge tidligere bekræftede Storbritanniens HSBC, at den ville lancere kryptobesiddelse til tokeniserede værdipapirer næste år i samarbejde med Ripple-ejede digitale aktiver opbevaringsfirma Metaco.

Betydningen af regulering

I løbet af året har kontinentets lovgivere og reguleringsmyndigheder hjulpet med at rydde en vej for krypto som en reguleret finansiel industri og skabe et mere imødekommende miljø for traditionelle finansielle aktører. Raiffeisen Banks partner, Bitpanda, blev lanceret i 2014 med fokus på at muliggøre lanceringen af aktie-, ETF- og krypto-opbevaringstjenester for traditionelle banker og fintechs inden for en reguleret ramme. “Nylige begivenheder har endnu en gang vist, at overholdelse af regulativet ikke må ses som en barriere for vækst,” udtalte BitPanda torsdag. “Vi mener fast, at en samarbejdsregulering er afgørende for den langsigtede succes for kryptoindustrien.”

Top  Blockchain.com hæver $110 million i seneste finansieringsrunde

Tidligere på ugen blev Binance pålagt en bøde på 4,3 milliarder dollars af det amerikanske justitsministerium for ikke at overholde kravene til anti-hvidvaskning.

Mislykket

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button