AltcoinsCardanoDogecoin

OKX Delists Tether’s USDT Trading Pairs in the EU – What This Means for Crypto Investors

OKX Delists Tether’s USDT

OKX har stoppet understøttelsen af ​​kryptohandelspar, der involverer Tethers USDT-stablecoin for brugere i Den Europæiske Union (EU) og Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS).

Fra og med mandag begrænsede OKX’s platform spotkryptohandel til kun USDC- og euro-par, mens USDT kun kunne handles mod USDC og euro ifølge en rapport fra Bloomberg.

Ændringen blev oprindeligt rapporteret af en erhvervsdrivende på X, der delte en kundeservicenote, der angav overholdelse af regler og platformsikkerhed som årsager til tilpasningen.

OKX Fokuserer på Euro-Denomineret Likviditet

En talsmand for OKX præciserede, at beslutningen blev drevet af børsens fokus på euro-denomineret likviditet i regionen.

“I år er vores fokus at udvide EURO-parlikviditeten og blive det foretrukne sted for EURO til krypto-spot-handel,” sagde talsmanden.

“Vi vurderede denne beslutning, og delisting af de nuværende USDT-par påvirker kun en lille del af vores brugerbase. Vigtigere er det, at vi for nylig har udvidet vores produkttilbud i EØS ved at introducere forskellige eurofiat-onramper og euro-par.”

Selvom USDT-handelspar er blevet fjernet for EU-brugere, forbliver USDT tilgængelig på OKX-platformen til indskud, udbetaling og engagement i over-the-counter (OTC) -handel, herunder køb, salg og konvertering ifølge børsens repræsentant.

Tether Overskrider 100 Milliarder Dollars Markedsværdi

I begyndelsen af marts oversteg Tethers USDT en markedskapitalisering på 100 milliarder dollars med en imponerende vækst på 9% året rundt.

Sammenlignet opretholder USDT en føring på over 71 milliarder dollars i markedsværdi sammenlignet med sin nærmeste konkurrent, USD Coin (USDC).

Trods succesen har bekymringer om kvaliteten af de aktiver, der bakker op om USDT, været til stede i kryptorummet.

En nylig FN-rapport fremhævede Trons popularitet blandt cyberbedrageri og hvidvaskning af penge i Sydøstasien.

Top  De vigtigste nyheder om Altcoins: Altcoin News Today!

Tether har afvist disse påstande og understreget sit samarbejde med politiet og sporbarheden af sin token.

Som reaktion på FN-rapporten sagde Tether, at dets samarbejde med globalt politi, herunder Justitsministeriet (DOJ), Federal Bureau of Investigation (FBI) og United States Secret Service (USSS), har resulteret i enestående overvågningskapaciteter, der overgår traditionelle bankesystemer.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button